Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha a párom úgy érzi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha a párom úgy érzi bármikor jöhet hozzám, és ezen erőszakoskodik?

Figyelt kérdés

Albérletben élek nőként egyedül.

Lett egy párom, aki a szüleivel él ugyan(de amúgy önálló felnőtt férfi, nem anyuka kicsifia típus)

Így legtöbbet nálam vagyunk.

Én nem szeretnék napi szintű együttléteket, inkább hetit, ezt megbeszéltem vele, de ennek ellenére mindig kitalál vmit hogy sűrűbben találkozzunk.

És úgy gondolja hogy ő bármikor feljöhet hozzám csaknúgy, annak ellenére hogy mondtam neki nem akarok találkozni, ne jöjjön, ekkor megvádol hogy biztos pasi van nálam, és erőszakosan feljön mégis, hogy csak hozott kaját, ennyi csak és megy is, és ebből már veszekedések vannak. Szinte magánlaksértésnek veszem, legutóbb a szomszéd segítségét is kérnem kellett mert akaratom ellenére jött fel.

Normális az hogy vki ha együtt van valakivel de csak együttjárás, nem együtt élés, hogy azt hiszi az egyik fél hogy ő random spontán bármikor felmehet a másikhoz, és neki ehhez joga van és követelheti, csak mert a barátom?

És talán én látom rosszul és köteles lennék fogadni olyan alpon hogy csak mert felugrik kajával 5 percre, és csak mert a barátom?

2022. nov. 16. 06:52
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
96%

Össze vissza hazudsz.

Először azt mondod előre megmondtad neki hogy heti 1 találkozó legyen, aztán már azt mondod hogy azért mert erőszakos.

Most a tyúk vagy a tojás volt előbb. Döntsd el és egyfelet hazudj.

Azt nem értem mi a fenének neked kapcsolat.

Utalom az ilyen embereket akik "jó legyünk kapcsolatban de azért tartsd meg a két lépés távolságot".

2022. nov. 16. 10:11
 32/64 anonim ***** válasza:
100%

Azért kell mert így lehet drámázni folyamatosan. Vannak akik ezt élvezik.

2022. nov. 16. 10:15
 33/64 A kérdező kommentje:

Azért mondtam neki hogy heti q mert ilyen! Mert erőszakos!

Már le is volt tiltva is!

Be is tartotta egy darabig de szépen apránként sűrítené, amit én rossz szemmel nézek!

Eleinte bevettem azt hogy igaz hogy talalkoztunk és másik nap is hív látni mert (minsog van vmi indoka), de aztán egyre jobban szállt rám, napi szintre akarja emelni, és ismételtem magam megannyiszor hogy nem értem miért száll rám, nem akarok napi találkákat, tegnap sem akartam találkozni már, nem akarom sűríteni, de ő fel akar kaját hozni caak 5 perc!(mindig van indoka)mondtam nem nem és nem!ne jöjjön!

Ebből elkezdi a féltékenykedést es zaklatást.

Már ugy járok haza hogy nem e betörtek, míg nem voltam otthon!

Egy terrort csinál!

2022. nov. 16. 10:18
 34/64 A kérdező kommentje:
Heti1
2022. nov. 16. 10:18
 35/64 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki erőszakos akkor normális ember nem heti 1x akar vele találkozni hanem SOHA.

Te láthatóan élvezed ezt a drámát, akkor további jó szórakozást hozzá.

2022. nov. 16. 10:28
 36/64 anonim ***** válasza:
100%
Az elején nem azt mondtad hogy azért kototted ki a heti 1et.
2022. nov. 16. 10:28
 37/64 anonim ***** válasza:
100%
Szakítasz vele, aztán törlés/tiltás. Ha megjelenik a lakásodnál, nem nyitsz ajtót. Kulcsa van, akkor zárcsere?! Ha zaklat, akkor meg rendőrség.
2022. nov. 16. 10:29
 38/64 anonim ***** válasza:
100%

Borzalmasan ostoba vagy. Nem balhézni kell. Ha eleged van, és félsz, hogy erőszakos lesz, akkor megírod, hogy neked ez nem jó, nem akarod folytatni, ne keressen többet. Amennyiben felkeres, ajtónyitás nélkül kihívod a rendőrséget. Nem szólsz ki, nem nyitod ki az ajtót, nem magyarázkodsz, csak felhívod a rendőröket. Miután ezt tisztáztad vele, letiltod. Nem kell, hogy válaszoljon, nem kell, hogy reagáljon, tiltsd le.

Kész, pont, ügy lezárva. Ha ezen tovább vergődsz, az csak és kizárólag a te hibád. Nem az övé, nem másé, a tiéd, és meg is érdemled. (Nyilván ha fizikai bántalmazás történik, az más szituáció.)

2022. nov. 16. 10:37
 39/64 anonim ***** válasza:
95%
Egy hazug, nárcisztikus szemétláda vagy, szerintem megérdemlitek egymást, nálatok tökéletesebb páros nincs.
2022. nov. 16. 10:46
 40/64 A kérdező kommentje:

Aki szerint a viselkedése normális, azojra ugy ráküldeném hogy őket zaklassa meg nekik balhézzon es nekik kelljen rendőrt hívogatni. Aztan hordjon el engem hogy én szórakozom, mert én ezt nem hagyom.

A szakításba is beleköt, támadásnak veszi hogy akkor biztos más van, csalom. És még több balhé zaklatás.

2022. nov. 16. 10:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!