Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha a párom úgy érzi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha a párom úgy érzi bármikor jöhet hozzám, és ezen erőszakoskodik?

Figyelt kérdés

Albérletben élek nőként egyedül.

Lett egy párom, aki a szüleivel él ugyan(de amúgy önálló felnőtt férfi, nem anyuka kicsifia típus)

Így legtöbbet nálam vagyunk.

Én nem szeretnék napi szintű együttléteket, inkább hetit, ezt megbeszéltem vele, de ennek ellenére mindig kitalál vmit hogy sűrűbben találkozzunk.

És úgy gondolja hogy ő bármikor feljöhet hozzám csaknúgy, annak ellenére hogy mondtam neki nem akarok találkozni, ne jöjjön, ekkor megvádol hogy biztos pasi van nálam, és erőszakosan feljön mégis, hogy csak hozott kaját, ennyi csak és megy is, és ebből már veszekedések vannak. Szinte magánlaksértésnek veszem, legutóbb a szomszéd segítségét is kérnem kellett mert akaratom ellenére jött fel.

Normális az hogy vki ha együtt van valakivel de csak együttjárás, nem együtt élés, hogy azt hiszi az egyik fél hogy ő random spontán bármikor felmehet a másikhoz, és neki ehhez joga van és követelheti, csak mert a barátom?

És talán én látom rosszul és köteles lennék fogadni olyan alpon hogy csak mert felugrik kajával 5 percre, és csak mert a barátom?

2022. nov. 16. 06:52
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
93%

"Erre en válaszolok hogy mert szeretem is én nem szórakozom!"

De, te szórakozol vele és nem szakítasz. Egy szakítás után már nem magyarázkodok, főleg nem írok, vagy mondok olyat, hogy szeretem. Te szórakozol, csak azt nem értem miért.

2022. nov. 16. 09:36
 22/64 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de te hü..lye vagy és magadnak generálod a porblémát. A szakítás nem konszenzus kérdése, ha te szakítsz, neki nem kell ehhez a beleegyzése.

Ha a szakítás ellenére azt mondod neki, hogy szereted és nem szórakozol vele, akkor mégis mi a f..sz van? Dehogynem szórakozol! Ne azt mondd, hogy szereted, hanem hogy szeretted (múlt idő), de az erőszakosságával nem tudsz mit kezdeni, és nem vágysz a továbbiakban arra, hogy bármilyen kapcsolatban legyél vele, keressen magának más barátnőt! Mi ebben a bonyolult? A szomszédod helyében én jelentenélek a tulajnak, hogy szándékosan csinálod a fesztivált és zavarod a nyugalmukat!

2022. nov. 16. 09:38
 23/64 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan nem értem, az itt leírtak alapján gyűlölöd, és ezt vele is érezteted de közben meg hülyíted azzal hogy állítólag szereted.

Mi a fenét akarsz tulajdonképpen??? :D

2022. nov. 16. 09:41
 24/64 A kérdező kommentje:

Mert ha azt mondom nem szeretem szorakozom vele, abbol mi lenne? Újabb balhé!

Ilyet mégcsak nem is mondhatok hogy bocs átvertelek!

És ez nincs is így!

Szeretem nem szórakozom nincs másik pasim, normalisan gűséggel vagyok a kapcsolatban.

Mindent Ő ront el!

Nem én vagyok aki szórakozik átveri a másikat mvagy szívatja. Ilyet nem fogok magamra vállalni.hogy legyen újabb oka támadni? Támadási felületet adnék csak.

Nála az a kérdés hogy nem szeretsz, szórakozol, azt jelenti, kb hogy na hányan vagytok?

2022. nov. 16. 09:41
 25/64 anonim ***** válasza:
86%
Akkor folytasd, aztán szülj is neki vagy hármat.
2022. nov. 16. 09:43
 26/64 A kérdező kommentje:

Azt gyűlölöm hogy direkt megkérem arra ne jöjjön de erőszakkal bejön a lakásba es szonszéd vagy rendör kell ahhoz hogy tiszteletben tartsa a maganszférám.

Nem őt gyűlölöm, hanem ezt a viselkedését.

Egyebekben teljesen jól el lehetne vele lenni.

2022. nov. 16. 09:43
 27/64 anonim ***** válasza:
97%

Te szándékosan húzod az agyát, ő meg egy agresszív barom. Megérdemlitek egymást!

Csak segítek: zárt ajtón nem tudna bemenni erőszakkal sem, vagy az már olyan mértékű lenne, hogy nem lenne több problémád, mert a tulad páros lábbal rúgna ki, hogy tönkreteszed a lakását!

2022. nov. 16. 09:50
 28/64 anonim ***** válasza:
100%

Milyen balhé? Megmondod neki hogx szakítani akarsz..... Történet vége, igazából ennyi.

Nem kell kamu indokokkal újra találkozgatni és akkor nem lesz alkalma se balhézni.

És de, szórakozol vele. Nem is értem miért írod hogy nem.

2022. nov. 16. 09:55
 29/64 A kérdező kommentje:

Nem ia mondhatok olyat hogy szórakozom vele!

Egyből tiszta ideg lenne. Így is az!

Nem húzom az agyát sem.

Ha azt mondom ne jöjjön, de hallom hogy mar itt is van, es az ajtóban kezd balhézni ha nem nyitom ki mert akkor jön azzal biztos van nálam valaki, így amíg fel nem ér gyorsan kihívtam a szomszédot hogy segutsen lerázni!

Bedobta hozzám a kaját is a padlóra, be is ment, ha ninca ott a szomszéd azt sem tudtam volna mit csináljak.

Alap hogy ilyen embernek nem adok szabadbejárást meg kulcsot a kezébe, és ebből ne azt hozzátok ki hogy én szórakozom vele! Alap minimum hogy távolságot tartok!

2022. nov. 16. 10:00
 30/64 anonim ***** válasza:
100%

"ebből ne azt hozzátok ki hogy én szórakozom vele"

Ember, a leírtakhoz képest azzal hülyíted hogy azt mondod neki szereted. Utána meg újra elhajtod, majd újra """szereted"""...... Mi a lótestrész ez, ha nem szórakozás? :D

2022. nov. 16. 10:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!