Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha a párom úgy érzi bármikor jöhet hozzám, és ezen erőszakoskodik?
Albérletben élek nőként egyedül.
Lett egy párom, aki a szüleivel él ugyan(de amúgy önálló felnőtt férfi, nem anyuka kicsifia típus)
Így legtöbbet nálam vagyunk.
Én nem szeretnék napi szintű együttléteket, inkább hetit, ezt megbeszéltem vele, de ennek ellenére mindig kitalál vmit hogy sűrűbben találkozzunk.
És úgy gondolja hogy ő bármikor feljöhet hozzám csaknúgy, annak ellenére hogy mondtam neki nem akarok találkozni, ne jöjjön, ekkor megvádol hogy biztos pasi van nálam, és erőszakosan feljön mégis, hogy csak hozott kaját, ennyi csak és megy is, és ebből már veszekedések vannak. Szinte magánlaksértésnek veszem, legutóbb a szomszéd segítségét is kérnem kellett mert akaratom ellenére jött fel.
Normális az hogy vki ha együtt van valakivel de csak együttjárás, nem együtt élés, hogy azt hiszi az egyik fél hogy ő random spontán bármikor felmehet a másikhoz, és neki ehhez joga van és követelheti, csak mert a barátom?
És talán én látom rosszul és köteles lennék fogadni olyan alpon hogy csak mert felugrik kajával 5 percre, és csak mert a barátom?
#10 Veszekedéseknél elhangzik a szakítás is, hogy soha többet nem kell akkor jönni, tiltsuk egymást és a többi és értetlenkedik erre hogy de akkor hétvégén miért mondtam, hogy szeretem?
Nem heti 1 re lenne igényem, normális esetben egy normális kapcsokatra lenne igényem, de ilyen embert engedjek be a házba?
És ha megengedném neki hogy random jöjjön bármikor abbol mi lenne? A saját lakásomban nem mondhatom azt hogy ne gyere? Vagy menj el? Leuralja a saját lakhelyem?
Miért nem szakítasz?
Mit vársz ettől az embertől? Gyakorlatilag rettegsz tőle, uralni akarja a lakásodat és az életedet is. Nyilvánvaló, hogy be akar cuccolni hozzád, veled akar lenni, és nem érti, mert nem akarja érteni, hogy neked ez sok. Nyilván teljesen más lenne a helyzet, ha neki is lenne önálló élete, de nincs, mert minden idejét veled akarja tölteni, ráadásul erőszakos,nem tudsz rá szóval hatni. MIT AKARSZ ebből kihozni? Semmi jó nem fog belőle kisülni, miért nem keresel egy normálisat ehelyett az értetlen, önző pióca helyett, mielőtt becuccol hozzád, utána meg nem fogsz tudni tőle megszabadulni!
Nem egyszer mondtam tiltás törlés nem kell jönni!
- mégis megy, mert engeded neki. RÁ kell hívni a rendőrséget, ha kéretlenül megjelenik, nem ilyen 'kéretem magam' stílusban mondani neki, hogy 'nem kell jönni'. HA ebből se ért, a következőnél fel is kell jelenteni!
Közölni kell nyíltan, hogy vége, nem vagy rá kíváncsi, ha zaklat, rendőrt fogsz hívni. Nem egy vita hevében, hanem nyugodtan, normálisan, hogy érezze, hogy komolyan is gondolod. Egy vita közben az, hogy nem kell jönni, főleg úgy, hogy utána is jöhet, meg mondogatod neki, hogy szereted, nem csoda, hogy nem érti, most akkor mi van.
Normálisan szakíts és ne keresd, ha keres töltsd. Ha jön küldd el, ha nem megy hívj rendőrt.
Tegyél úgy, mintha nem a Mónika show valamelyik jelöltje lennél, hanem felnőtt nő.
Ő nem szakít! Nem en nem.
Ha szakítok ez megy hogy de miért mindtam akkor hogy szeretem? Szórakozom vele?
Erre en válaszolok hogy mert szeretem is én nem szórakozom!
Tudja jól, hogy a szomszéd pillanatok alatt rendőrt hív és nem csak a szomszéd áll ott mellettem! Nem kell ezzel fenyegetőznöm neki, mert képben van erről, világos neki, mivel ak ezért megy el!
Ha nem lenne ott a szomszéd, bejön, erőszakkal és balhézik. Ha teljesen egyedül lennék, visszaélne a helyzettel hogy ugysem tudok mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!