Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezért miért néznek le az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezért miért néznek le az emberek? Aki elvált gyerekes férfival kezd miért nézik le? Hogy "elhasznált" pasival kezd és biztos nincs önbizalma egy gyerekrektelennel lenni vagy ahhoz kevés és beéri ezzel" ez nem így van, attól még van önértékelésünk,

Figyelt kérdés
mert elfogadjuk hogy van gyereke, nem értem ezt a felfogást, miért alakult ki ez?

2022. nov. 15. 15:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
82%

"A gyerekes férfi már élt családban." Sőt a gyerekes férfi ki is lépett már egyből. Van gyakorlata a gyerekelhelyezési perben. Micsoda előnyök ezek!

Ha két pasi között ennyi a különbség akkor tuti a gyerektelen a jobb valasztás. A tokkelutott szinglinél meg csak a tökkelütott elvált apa, nem? Ja nem.

2022. nov. 15. 17:28
 12/23 anonim ***** válasza:
77%
Feleloseg , stressz nagyobb egy gyerekes ferfinel. Elhivatotsag kell az tuti.
2022. nov. 15. 17:31
 13/23 anonim ***** válasza:
85%
Az a gyerek orokre a része. Ha meghal az anyja, akkor hozzatok kerul. De akar donthet ugy is, hogy 16 eves kora utan apaval akar elni mert megromlott a viszony az anyjaval. Aztan szenvedhet sulyos balesetet, beteg lehet. A gyogykezelese akar evekig emeszthet fel penzt amivel neked kevesebb jut. Ha hazadodik a gyerek, arra is kell penz,meg tandij, lakas onero...bar ha szar apat fogsz ki, ezeket megsporolod mert az csak a kotelezo tartast fizeti, minden mast az anyara tol. Ha igazsagos akar lenni, akkor regi es uj gyerekeit egyforman tamogatja. De amugy nem kell felned,mert az esetek 90 szazalekaban a ferfi uj gyerektelen novel alapit csaladot mert kell neki a szex es hogy a no majd gondozza. Emiatt az uj no es az uj kozos gyerek lesz a prioritas,nekik mindent megad,mindent fizet, a regi gyerekek mehetnek a picsaba. Mindig ez van. Te se fogod azt mondani, figyelj bela, ne vegyel lakast 40 milliobol a fiunknak, hanem oszd el 20-20 millioban a fiunk es a masik gyerek kozt, aztan majd vegyenek fel hitelt". Nem baszol ki a sajat gyerekeddel ugye? Hat ezert nem kell gyerekes pasi. Ha meg igen, nem kerulheted el hogy gonosz boszorka legyel, aki kiturja a regi gyereket.
2022. nov. 15. 18:07
 14/23 A kérdező kommentje:
Utolsó ha nem gyerekes pasinak szülök 2-t akkor ugyan úgy felesbe megy, én 1 gyereket szeretnék szülni mert úgy érzem annyit bír a testem, és legalább lesz egy testvére a gyerekemnek akire számithat, a volt feleség nem zavar a kèpbe teljesen normális, és a gyerekkel is a viszonyom, soha egy rossz szavunk nem volt egymáshoz/ról, ha ideköltözne nagy a ház, de egy 16 éves jön megy legalább is a tesóm ilyen, mindig csak a barátok az elsők, szerintem nem vagyunk kevesebbek mert családos emberrel kezdünk, a másik meg jó hogy nem hanyolja el a gyereket hiszen az övé, és ha nagyobb lesz nyilván lesz támogatva anyagilag is hiszen ő erről mit tehet hogy a szülei elváltak, akkor minden csak az új testvérének jár? Hát nem, soha egy rossz szavam nem volt ha kapott valamit, sőt én is szívesen veszek neki egy csokit vagy bármi meglepit, a másik meg 20-20 millió, nem kell mindent a gyerek alá adni, dolgozzon meg azért ami neki kell az életben, ne minden a segge alá legyen rakva, de amiben tudjuk segítjük.
2022. nov. 15. 19:20
 15/23 anonim ***** válasza:
42%
Régen szégyen volt a válás.. ki is közösítették az ilyen embereket.. maradi felfogás..
2022. nov. 15. 20:09
 16/23 anonim ***** válasza:
2%
14. De miert alapbol a szulesen jar az rszed. Fidesz ennyire beitta magat az agysejteidbe? Egy kapcsolat eseten felesleges elore rohani , sokszor ezert van amiert hamar tonkre megy.
2022. nov. 15. 20:13
 17/23 anonim ***** válasza:
51%

"Emiatt az uj no es az uj kozos gyerek lesz a prioritas,nekik mindent megad,mindent fizet, a regi gyerekek mehetnek a picsaba. Mindig ez van."

13as,te ismered az exférjemet, hogy ilyen pontosan körülírtad a valóságot? 🤔🤣 Amúgy igen... nem kell félni az elvált, gyerekes pasiktól. Hamar megszabadulnak ők a felelősségtől és a kötelezettségektől. Nem fog senki boldogsága útjába állni az a fránya" ex-gyerek".

2022. nov. 15. 20:34
 18/23 A kérdező kommentje:
Rossz embernek szültél utolsó, pl Young Béci se hanyagolja el az első lányát, nem mindenki rossz apa, az én párom is foglalkozik a gyerekével
2022. nov. 15. 20:49
 19/23 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, ha neked megfelel, akkor nekem ugyan édes mindegy. Nagyon naív vagy, ha azt hiszed nem fog gondot okozni a kapcsolatotokban a gyerek. És igazad van abban, hogy az emberek (megjegyzem jogosan) úgy tekintenek rád, hogy beéred egy elvált gyerekes pasival.
2022. nov. 16. 04:21
 20/23 A kérdező kommentje:
De miért néznek le? "Jogosan"
2022. nov. 16. 10:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!