Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exem beszólt kommentben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem beszólt kommentben a páromnak, persze egyből töröltem a kommentet és tiltottam az exet, de nem tudom megvígasztalni sehogyan se a párom, ötletek?

Figyelt kérdés

Felraktam egy nyaralós képet a barátommal, egy közeli szelfit, és amint felraktam szinte egyből jött a komment, hogy

"lool nem tudtál volna olyan férfit találni, akinek nem lóg a CSÖCSE? Hát mi ez a csöcs nem hiszem el, és még a tokája is akkora, hogy a 2027-es olimpiai rendezés jogáért simán versenybeszállhatna" vagy valami ilyesmit, és megjelölte a párom hozzászólásba.

És látom a páromon, hogy azóta vigasztalhatatlan, sőt picit nem mondom, hogy sírt, de közel volt hozzá, olyanokat mondott, hogy miért őt választottam, biztos volt nálam jobb" és bárhogy próbálom bebizonyítani neki az ellenkezőjét egyszerűen vígasztalhatatlan, kérlek segítsetek.

Az nem opció, hogy az exemet ugyanezzel visszaoltjuk, egyrészt már tiltottam, másrészt ő ki van sportolva.

2022. nov. 13. 21:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Vigasztald azzal hogy az exednek csak savanyú a szőlő hogy vele vagy!

Az exednek van új nője?

2022. nov. 13. 21:06
 2/9 A kérdező kommentje:
Van, alapból azért szakítottunk mert kezdett el ismerkedni.
2022. nov. 13. 21:08
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell mondani, hogy nincs nála jobb, maximum csak szebb, de az téged nem tesz boldoggá. Nem véletlenül exed az ex, és az se véletlen, hogy őt választottad. Veled foglalkozzon, ne mások véleményével.

Ez után én csak azért is kitenném profilképnek a közös fotónk.

2022. nov. 13. 21:08
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Két dolog járult hozzá ahhoz, hogy az exed megírja ezt a förmedvényt:

1. Egy büdös bunkó. --> Mondd meg a barátodnak, higy PONT ezért hagytad ott a pasit.

2. Még mindig nincs túl rajtad. --> Mondd meg a barátodnak, hogy az exed voltaképpen csak irígykedik rá.

2022. nov. 13. 21:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a kérdést még hányszor teszed fel?
2022. nov. 13. 21:14
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Pár hònapja ugyanez a kérdés volt
2022. nov. 13. 21:14
 7/9 A kérdező kommentje:
Ez a harmadik kérdésem itt, és az első ebben a kategóriában.
2022. nov. 13. 21:16
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is tegyél ki vele közös képet, fordíts most nagyobb figyelmet a pozitív visszajelzésekre, bókokra, kedveskedésekre. Egyszerűen nincs túl rajtad exed, párod helyében szeretne lenni, ezt értesd meg vele.
2022. nov. 13. 21:55
 9/9 anonim ***** válasza:
egy egoista barom az exed, szegeny párod sajnálom, hogy ki lett ennek téve. Ha vigasztalod az nem fog segíteni, férfiasságában sértették meg.
2022. nov. 13. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!