Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes vagyok? Van egy fiu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok? Van egy fiu barátom, akivel nagyon jó barátságba vagyunk, sőt legjobb barátok vagyunk!

Figyelt kérdés
nagyon szeretek vele lenni.. folyton csak nevetünk, nagyon jófej srác.:D és szóval én már párszor álmodtam azt, hogy csókolózok vele, és már gondolkoztam rajta, hogy egyszer úgy köszönök el tőle, de mégsem.:) nem akarom megrontani a kapcsit, meg amugy sem érzem hogy szerelmes lennék belé, és enm is tetszik, csak nagyon szeretem mint barátot, és folyton róla beszélek mindenkinek, és az én barátom már ki avn akadva teljesen ettöl. de a fiubarátommal sokkal jobba érzem magam több mindenröl tudunk beszélgetni és folyton nevetünk, míg az olyan barátommal szinte csak vitatkozunk és szexelünk, és enm szeretek vele menni sehova sem..:s most enm tudom hogy mi történik velem
2008. dec. 24. 19:05
 1/4 anonim válasza:
Az nem lenne baj, ha egy baráttal sokat szeretsz lenni. Mondjuk az már gyanúsabb, hogy azt álmodod, hogy csókolóztok, szerintem ez valamilyen szinten azt jelenti, hogy vágysz erre. Pontosabban rá. Meg ugye azt mondtad, hogy a barátoddal csak veszekedtek meg szexeltek; ez is közrejátszhat. De szerintem ez még nem szerelem. Szeretsz ugyan vele lenni, mert a legjobb barátok vagytok, ez így természetes. És a legjobb barátomról én is szoktam áradozni másnak.:)
2008. dec. 24. 19:52
 2/4 anonim válasza:
Szia.Nálam is így kezdődött.Megismertem egy srácot,pasit ki minek hívja.Vele mindent meglehetett beszélni és jókat lehetett vele hülyésgedni.Vele szivesebben voltam mint a barátommal.Én is folyton róla beszéltem a barátnőimnek és az anyukámnak.Én is úgy vélekedtem,hogy kizárt,hogy szerelmes legyek belé hisz a legjobbbarátom,de aztán eltelt több mint 1év és az érzés amit iránta éreztem nem múlt el,úgy döntöttem e-mailban leírom,hogy mit érzek.Féltem nagyon,hogy ezzel a barátságunknak vége lesz.Másnap felhívott,hogy találkozzunk.Találkoztunk is és a szívem majd kiugrott a helyéről,hogy mit válaszol majd.Rám nézett és így felelt:Sejtettem és nálam ez pozitív.Elmondtam neki,hogy sokat gondolok rá és folyton ő jut az eszembe,még ha álmodom is.három hónapja,hogy összejöttünk,a barátság is megmaradt és szeretjük egymást.Ne tartsd magadban mond el neki,mert csak ezzel bele bolondulsz.Én is magamban akartam tartani,de ezzel megamnak ártottam.Könnyebb lesz hidd el.
2008. dec. 24. 19:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Én elmondanám neki, ha tudnám h szerelmes vagyok, de szerintem sem avgyok az, csak nagyon jol érzem vele magam.. olyan mintha én lennék csak fiuba.. szóval igy tökjol megértjük egymást, é ő már kb. fél éve mondta h többet érez, de én nemet mondtam, és barátok maradtunk és ugyanúgy fenntartjuk a kapcsit azóta. annyi idő alatt már elmulhattak az érzései? avgy csak azért álmodom róla mert iszagtja a fantáziám? de am igy enmtudom.. nem a zsánerem , de belső értékeket nézve nagyon imádom:)
2008. dec. 24. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha már nem szeretsz a barátoddal lenni,akkor annak a kapcsolatnak sok értelme már nincs.A másik srácról annyit,sétálj egyet,gondold át,várj még egy kicsit,ha még mindig sokat gondolsz rá,mint pasira és nem mint egy szimpla haverra,akkor nyisd ki a szád,és mondd el neki:)

Ha már nem érez úgy,ahogy fél éve,de jó barát,akkor a barátság szerintem úgyis megmarad,tehát veszíteni valód nincs!:) Hajrá:)

2008. dec. 25. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!