Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl sok férfi energia egy nőben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sok férfi energia egy nőben?

Figyelt kérdés

Gyakran böngészem a tiktokot mostanában és ott óriási trend lett ez a "ha a megfelelő férfivel vagy, akkor a női energiádba lépsz át és nem a férfi energia ural". Nem tudom, ti ezzel mennyire értetek egyet? Egy nő nem lehet igazi nő, ha férfi energia is van benne? Azt állítják, ha férfias is vagy mellette, akkor nem neked való. Én pont olyan karakán vagyok, mint a párom, sőt, szerintem dominánsabb is. Engem alapból nehéz kezelni. Viszont nem is akarok vissza esni abba a korba, amikor gyengébb voltam. Legalábbis ezt hiszem. Vannak itt olyan nők, akikben nagy a férfi energia a párjuk mellett? Nektek mi a tapasztalatotok?

24n

2022. nov. 12. 22:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én nem értek ezzel egyet. Vannak férfiak is úgy, hogy több bennük a "női energia", nekik pedig ideális egy olyan nő, mint amit leírtál.

Szerintem az a kulcs, hogy olyan párt találjunk magunk mellé, akik mellett önmagunk lehetünk - legyen az bármi.

Úgyhogy ne stresszelj feleslegesen ilyeneken, ha jól érzed magad a kapcsolatban, és jól is működik, akkor minden oké, bármit is mondjon a tiktok.

2022. nov. 12. 23:48
 12/17 A kérdező kommentje:

11es,koszonom!

A könyves tippet is köszönöm

2022. nov. 12. 23:58
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is láttam már ezeket a videókat, és én sem tudtam egyet érteni velük.

Főleg párkapcsolatban én vagyok a dominánsabb, és úgy mond "férfi energiáim" vannak, bármit is jelentsen ez, és nekem így kényelmes.

Barátom meg inkább "nőiesebb" és örül is neki, hogy mellettem el engedheti magát és nem kell játszania az érzelem mentes, erős férfit, mint amit el vár tőle a társadalom, úgyhogy erről ennyit

23N

2022. nov. 13. 00:51
 14/17 anonim ***** válasza:
27%

Szia!

Én is egy erős, talpraesett karakter vagyok. Mindent is megoldok egyedül stb. Nekem idővel mondta el a párom, aki már azóta a férjem, hogy eleinte neki ez nagyon nehéz volt. Azért, mert azt érezte, nem férfi mellettem én mindent egyedül megoldok, rá nincs szükség stb. Azóta néha kicsit hagyom férfinak lenni. Ha meg is tudok oldani valamit megkerem szépen segítsen és persze agyon ducaerem nélküle ez mennyire nem ment volna így. Pedig ment volna. Kegyes hazugság, de ha ezzel boldoggá teszem.

Sok férfi nem tudja a hozzánk hasonló nőket kezelni pont emiatt.

2022. nov. 13. 06:44
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a férfi való hozzád, aki mellett jól érzed magad. Ezt a trendet valószínűleg olyanok találták ki, akik alapvetően nőiesebb tulajdonságokkal rendelkeznek, és értékelik, ha egy kapcsolatban megélhetik ezeket. Viszont ha a te személyiséged nem ilyen, akkor téged nem ez fog boldoggá tenni. Nem minden nőhöz egyforma férfi illik.
2022. nov. 13. 08:02
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én férfiként mondom, nem baj ha ilyen energiák vannak egy nőben. Legalábbis ezt tapasztaltam mindig is, ha egy nő karakán, határozott, erős jellem, az számomra vonzó tulajdonság. Ettől függetlenül 100%-ban Nő tud maradni.
2022. nov. 13. 08:09
 17/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ez valamelyest megnyugtatott. Ha nagyon sok embert látok ugyanazt a témát igazolni ezen az appon, akkor már arra gondolok, hogy van benne valami, és elkezdek érezni egy problémát. Viszont látva, hogy ilyen vélemények is vannak, azért jobb.
2022. nov. 13. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!