Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl sok férfi energia egy nőben?
Gyakran böngészem a tiktokot mostanában és ott óriási trend lett ez a "ha a megfelelő férfivel vagy, akkor a női energiádba lépsz át és nem a férfi energia ural". Nem tudom, ti ezzel mennyire értetek egyet? Egy nő nem lehet igazi nő, ha férfi energia is van benne? Azt állítják, ha férfias is vagy mellette, akkor nem neked való. Én pont olyan karakán vagyok, mint a párom, sőt, szerintem dominánsabb is. Engem alapból nehéz kezelni. Viszont nem is akarok vissza esni abba a korba, amikor gyengébb voltam. Legalábbis ezt hiszem. Vannak itt olyan nők, akikben nagy a férfi energia a párjuk mellett? Nektek mi a tapasztalatotok?
24n
Ezek a kommentek is véleményként szolgálnak igazából, tehát ti nem értetek egyet vele :D
Egyébként nem szándékosan ezeket nézem, hanem ezeket dobálja fel. Viszont ebből van bőven sajnos és felnőtt, 25-45 közötti emberek papolnak arról, hogyha nem hozza ki belőled az igazi nőies nőt a palid, akkor nem megfelelő emberrel vagy
A férfiasság, nőiesség nem létező fogalmak. Akik hisznek ilyen faasságokban, azt hagyni kell.
Megnézel 1 ilyet és dobni fogja fel a többit. Ha feldob valamit, kilépsz. Nem kell végignézni.
Elég amúgy, ha gyorsan tekerek tovább? Kukázni nem kívánom, mert munkámból adódóan csak egy telefon lehet nálam, és amikor 3-4 órán át nem történik semmi és nem mozdulhatok el, akkor nem tudok mást nézni. Könyvet csempesztem már be, de 13 órán át alapból nem a legjobb, mrtt engem pihentet, altat, azt meg munka közben nem kéne.
5os, én nem vagyok durván spirituális, de úgy tudom, még ott is létezik a férfi női energia fogalma
"én nem vagyok durván spirituális, de úgy tudom, még ott is létezik a férfi női energia fogalma"
A Harry Potterben meg vannak házimanók. Nem jelent semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!