Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékenység miatt meg lehet utálni/ ki lehet szeretni a párunkból?
Igen. Volt egy lány, akivel együtt voltam. Látott egy ismerőse beszélgetni egy másik lánnyal, akit régről ismertem és kb. 5 percet beszéltünk az UTCÁN. Ennyi volt. Mire hazaértem, teljesen kiakadt és sírva jött nekem, hogy én más csajokkal vagyok.
Aznap pakolhatta is ki a cuccát. Teljesen elmúlt felé minden érzésem. Kb. úgy őrjöngött, mint egy állat és semmit sem akart meghallgatni.
4, ebben csak az az érdekes, ha korábban nem történt semmi ami miatt nem bízott benned... Mert ha azonnal így reagált és nem kérdezett akkor előzménye is volt... Én azt mondom, nincs bizalom, nincs kapcsolat, kar erőltetni, millió férfi és nő van a világon, tovább kell lépni..
Kár elemezni, sőt eleve furcsa a kérdés... Azt nem mi tudjuk, hogy kiszerettel-e valakiből... Nyilván ilyen esetekben teljesen egyéni... Aki okot ad rá legtöbbször tűri mert jogos, amíg le nem bukik... Ha nem adott okot a bizalmatlanság ra akkor értelemszerűen kilép
Simán, akár ártatlan vagy, akár bűnös.
Ha jogtalan a vád, azért ábrándulsz ki egy idő után.
Ha jogos, akkor meg egyszerűen nem akarod a fejedet hurokba tenni, igazából ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!