Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés

Összejöttem egy telt lánnyal. Azontúl, hogy szerelmes lettem, azért is vele, mert egyszerűen megőrülök az alakjáért. Mindig is a hozzá hasonló nők jöttek be nekem. Nem kell extrém dolgokra gondolni, kb 170/85.

Viszont folyamatosan takargatja magát, behúzza a hasát, amit meg sem foghatok, nem markolhatok a combjába, és ezektől kezdek besokallni. Lassan egy éve vagyunk együtt, nem telik el nap, hogy ne zengenék ódákat arról, hogy mennyire jó nő (sosem emelem ki a súlyát), mégsincs eredménye.

Nekem ez így nagyon rossz, mert nem élhetem ki a szexuális vágyaimat vele, és emiatt egyre frusztráltabb vagyok.

2022. nov. 10. 17:00
 1/3 anonim ***** válasza:
55%
vegyél el felfújható Michelin babát
2022. nov. 10. 17:05
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hosszu folyamat apró lépésekben sajnos ha akarsz vele veszödni.

Amikor összejottem egy sráccal én is tele voltam tiltott zónákkal nálunk nem a szégyenlőség volt a baj hanem vibrishowt akart meg anált meg minden ilyet amit én NEM.

Ahogy haladt elore a kapcsolat elmélyült a szerelem, kaptam a romantikát, meg mertem nyílni, nem erőszakoskodott soha mindid apró plusz mozdulatokat tett csak bele a dolgokba ugyelve arra hogy ne kelljen leállitanom sem, pl egyszer megsimított ott hátul de ennyi. És ezt heteken át.

Több hónap apró gesztusaival nyíltam meg arra hogy egyáltalán pl ránézzek egy vibrátorra eloszor csak próbálgattam ha nem lát, és szép lassan nyílt meg minden bennem.

Ehhez kell a nő bizalma, tudnia azt hogy szereted elfogadod hogy valodi parkapcsolatban vagy es nem egy önző egoista ember a másik, idő kérdése es irdatlan türelem kell.

Szégyellősség feloldása is biztatás idő elfogadás es soha nem erőszakoskodás akaratosság.

3/3 anonim ***** válasza:
100%
Beszélgess vele erről! Amúgy a markolászás nagyon önbizalom romboló, ezzel csak azt erősíted, hogy kövér, ami őt ezek szerint zavarja.

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!