Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert akar minden no gondolatrendor lenni? Miert akarjak a pasikat ezer szazalekban kontrollalni? Miert kutatnak meg a gondolataikban is? Miert reagalnak tul mindent, es miert hisztiznek minden aprosagon?
Aztan persze a pasi lesz a szemet es le vagy felrelep.
Miert nem lehet szeretni kontrollalasi es elszamoltatasi kenyszer nelkul?
Ahogy itt, ezen az oldalon osztani tudjátok a nőket...😅😅
A komplett női nem volt itt már felszínes, naiv, könnyen átverhető, manipulatív krva, kontrollmániás, frigid, rbanc, pénzéhes, gonosz, stb. Aztán mégis megy itt a vergődés, hogy ha nem kaptok nőt, akkor az egész életetek értéktelen, örökké depressziósak lesztek, és akár meg is ölhetnétek magatokat. Itt vannak ezek a szemetekben minden létező szempontból hibás, sőt, kártékony emberek, akik csak ártani akarnak nektek anyagilag is, és lelkileg is, és mégis akörül forog az egész életetek hogy megfogjatok egyet.
Ki érti a férfi elmét..?
A kérdésre meg: mit tudom én.
12 hianypotlo amit irtal. Tokeletesen osszefoglaltad milyenek vagytok ti nok.
Igen ezert nem haltatok ki mert a vilag osszes pucija nalatok van :) es ezzel e helyzettel kolemenyen vissza is eltek…
A fèrfiak mièrt gondolják magukat ennyire èrdekesnek?
Leszarjuk a gondolataitokat, van más gondunk is.
Mivel engem már az utolsó kocsmatöltelék, hazug, nárcisztikus barommal is összesodort a balszerencse, így a magukat öntörvényű sasnak gondoló szánalmas verebek régóta nem érdekelnek.
Nekem férfira volt szükségem, meg is találtam. Mivel mindig őszinte velem, így nincs is min agyalni vagy rágódni.
12
Jo lehet egy allati szinten levo osztonlenynek lenni, ezek vagytok ti ferfiak, csak a pina jar a fejetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!