Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy kiszerettem belőle?
22 éves vagyok, barátnőm is.
Kb másfél éve járunk. Megvoltak a saját kis vitáink, veszekedések, de mindent rendeztünk utána. Az elmúlt pár hónapban semmi gond nem volt és ez olyan jó érzés, de valami megváltozott. Már nem vágyom rá úgy mint régen. Már nem akarom megölelgetni, már nem vágyom a csókjára úgy mint azelőtt. Nem történt semmi, nincs másik nő, ő se csal meg, egyszerűen hideg lett minden.
Egy pár hete érzem azt, hogy már nem vonzódom hozzá, de nem akarok szakítani. Természetesen részévé vált az életemnek és nem tudnám elengedni, de mégsem vagyok szerelmes. Mi lehet velem? Egy nagyon nagyszerű lány, azt szeretném hogy újra olyan szerelmes legyek belé, mint ezelőtt, de nem megy.
Igazad van. Megmentem a kapcsolatomat, mert szükségem van rá.
Köszönöm
Szerintem se hagyd veszni! Próbálkozzatok többet együtt lenni, bármi lehet, akar otthon társasjáték vagy valami, nem kell nagy dolgokra gondolni! Ha úgy érzitek, hogy nem szeretnetek, akkor meg szakítás. De teljesen természetes, hogy egy idő után “természetes” lesz a másik, emiatt ne borits fel mindent azonnal. Beszéljetek meg, ki mire vágyik vagy mi hiányzik neki a kapcsolatbol és cselekedjetek! Egyetlen kapcsolat sem tartja fenn magát, nektek kell!
Sok sikert ☺️
Szia.
Nálunk is ez volt, párom részéről elmúlt a szerelem. Megakartuk menteni de mire “újra érzett” én teljesen kimerültem….
Így én szakítottam (lány vagyok) .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!