Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy kiszerettem belőle?
22 éves vagyok, barátnőm is.
Kb másfél éve járunk. Megvoltak a saját kis vitáink, veszekedések, de mindent rendeztünk utána. Az elmúlt pár hónapban semmi gond nem volt és ez olyan jó érzés, de valami megváltozott. Már nem vágyom rá úgy mint régen. Már nem akarom megölelgetni, már nem vágyom a csókjára úgy mint azelőtt. Nem történt semmi, nincs másik nő, ő se csal meg, egyszerűen hideg lett minden.
Egy pár hete érzem azt, hogy már nem vonzódom hozzá, de nem akarok szakítani. Természetesen részévé vált az életemnek és nem tudnám elengedni, de mégsem vagyok szerelmes. Mi lehet velem? Egy nagyon nagyszerű lány, azt szeretném hogy újra olyan szerelmes legyek belé, mint ezelőtt, de nem megy.
Mi az, hogy nem vagy szerelmes ? Mit ereztel az elején és most mit érzel?
Engem háromszor dobtak emiatt, hogy elmúlt a szerelem, közben meg kiderült, hogy ugyanazt ereztuk, csak míg én ezt a szerelem melyulesekent éltem meg, nekik a pillangos, rózsaszín ködös dologhoz képest visszalépés volt és nekünk szükségük volt erre az izgalomra.
Szerencsére másfél éve megtaláltam a páromat, aki felnőtt már fejben annyira, hogy nem keresi folyton a heves lángoló érzést.
24N
"Megvoltak a saját kis vitáink, veszekedések, de mindent rendeztünk utána."
Akik szeretik egymást, ott nincs vita, és pont, ennyi, nem több.
Minden egyes összeveszés levon egyet a kapcsolatból, és a végére nem marad semmi.
Van, akinél belefér 500 tányérdobálós alkalom is, van, aki az első bzmegre elhidegül. Nem vagyunk egyformák.
De veszekedésnek 1 kapcsolatban sincs helye.
A kapcsolatunk elején úgy éreztem mintha mindig is ismertem volna, mintha tudnám hogy ő az akit kerestem, mert tényleg tökéletes lány.
Most is úgy érzem mintha mindig is itt lett volna, mintha nem tudnám nélküle elképzelni a jövőt. Most már inkább természetessé vált hogy ő itt van nekem és nem akarom elengedni.
Nagyon nehéz lenne elengedni, de már nem érzem őt vonzónak, sok esetben csak idegesít, amikor vele vagyok. Olyan "ugyanaz minden" érzés.
Bocsánat, nehéz szavakba önteni az érzéseket, pasi létemre elég érzelgős vagyok olykor :p
Ami azt illeti régen töltöttünk minőségi időt együtt. Munka mellett nincs nagyon időnk arra, hogy messzire elmenjünk, csak esténként tudunk találkozni néhány órára. Sokszor hétvégén is dolgozok.
Nem szeretném ennyiben hagyni ezt a kapcsolatot, hisz fantasztikus lányról van szó.
Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!