Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van minden párkapcsolatb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van minden párkapcsolatban a férfi és nő külsőre ugyanolyan szinten?

Figyelt kérdés

Természetesen feltéve, ha a férfi nem dúsgazdag vagy híresség.

Ez valamilyen természeti törvény?

2022. nov. 9. 09:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Zsák a foltját.. A természet törvénye az,hogy csak a hasonlókkal ismerkedünt természetünknél fogva az utódlás a célunk az utódoknak pedig csak akkor lehet sikeres élete,ha jó part találunk.

Ezért a nő és a férfi is igyekszik magánál jobbat találni. Nyilvan hasonló külső és belsővel a szokások is hasonlók, hiszen egy atléta nem fog összejönni egy otthonülős könyvelővel, sem egy konditeremlakó a lusta emberrel.

Így aszokásaik is összetartják őket.

Vannak kivételek persze

2022. nov. 9. 11:55
 12/21 anonim ***** válasza:
Ha léteznének szintek, akkor nem léteznének olyan szituációk, hogy Julcsinak Peti jön be, Petinek Anna után csorog a nyála, Anna Józsihoz vonzódik, aki viszont Julcsinak próbál imponálni. Pedig az élet tele van ilyen szituációkkal. Pont azért, mert semmiféle szintek nem léteznek, egyszerűen különböző embereknek különböző ideáljaik vannak, és ha ezeknek nincs metszete két ember esetében, akkor ott nem lesz kölcsönös vonzalom, ennyire egyszerű az egész.
2022. nov. 9. 11:59
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem a farok/punci választ, hanem az agy. Az agy pedig úgy működik, ahogy genetikailag kódolva van, a genetikád pedig az evolúcióból következik. De befolyásolják az agyad működését külső inputok is, amik a civilizációból következnek. Számítógépes metaforával élve a hardware mindenképp genetika, de a software egyik fele szintén genetika. A software másik fele pedig a civilizációból érkező inputok.

Ezért van az, hogy igaz, amit írsz, hogy hasonló státuszú férfiak és nők szoktak párt alkotni (ez pontosabb így, mert nem csak a szépség határozza meg a státuszt). De pont ezért van annyi kivétel is ez alól, mert ki tudja milyen nem evolúciós, hanem tanult, kívülről érkezett szempontok is szerepet játszanak.

2022. nov. 9. 12:03
 14/21 anonim ***** válasza:
Én elég formás kondizós nő vagyok. Arcra is egész szép. Volt már nagyon helyes izmos pasim, de megbízhatatlan volt, folyton legyeskedtek körülötte a nők, azóta mindig inkább egy fokkal kevésbé vonzó férfiakkal jövök össze (izmosakkal, de arcra nem tipik szépfiúkkal), mert mellettük hercegnőnek érzem magam, megbecsülnek, nem kell feszengenem, hogy “hát jobbat is találhatna”. Szerintem sok más párnál is ez az oka annak, hogy nem 2 extraszép ember van együtt. Na meg személyiségre is passzolni kell.
2022. nov. 9. 12:04
 15/21 anonim ***** válasza:
#12 igazad is van, meg nem is. Léteznek szintek. Vagy szerinted Tammy Slaton meg Megan Fox egy szinten vannak? Az utóbbi 10-ből 10 pasinak bejön, az előbbi 100-ból mondjuk 2-nek.
2022. nov. 9. 12:07
 16/21 anonim ***** válasza:

Nekem például kapásból nem jön be ez a típus, tehát máris hamis a 10-ből 10-es állításod.

És igen, tényleg nem léteznek szintek. Ezt inkább venn-diagramként lehet elképzelni. Senkinek sem egyetlen pont az ideálja, hanem egy teljes halmaz, amibe elég sokan beleférnek. És nyilván lesznek olyan emberek akiknek mások halmazaival több lesz a közös metszete, és lesznek olyanok, akiknek kevesebb. Ettől még objektíve egyik sem osztható semmilyen más szintre.

Az ilyesmi legfeljebb önkényes kategorizáció szerint történhetne, ami egy olyan szubjektív témakörben, mint hogy kinek mi a vonzó, magától értetődően csakis hamis eredményt adhat.

2022. nov. 9. 12:14
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
#16 igen, elképzelem, ahogy elzavarod Megan Foxt, mert nem áll fel rá. Hihető🤣Lehet nem tipikusan az eseted, de na azért szerintem nincs hetero férfi, aki egy ilyen kaliberű nőre ne izgulna fel. Ellenben pl. túlsúlyos vagy anorexiás nőkre lényegesen kevesebben szoktak. Ez az igazság. Pasik között is sokkal nagyobb sikere van egy izmos jóképűnek, mint egy elhízott, igénytelen fazonnak.
2022. nov. 9. 12:21
 18/21 anonim ***** válasza:

Ha ennyire magadból kiindulva vagy csak képes általánosítani, és valami etalonnak képzeled hogy neked kire áll fel, kire nem, akkor nem csoda hogy ennyire nem vagy képben...

2022. nov. 9. 12:25
 19/21 anonim ***** válasza:
#18 nő vagyok, nekem nem áll fel senkire, ellenben saját magamon is tapasztalom, hogy mennyivel máshogy állnak hozzám a férfiak / és hogy milyen kaliberű férfiak, mint mondjuk egy előnytelenül kövér vagy csúnyácska nőhöz.
2022. nov. 9. 12:27
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

Már, aki. A több férfinak jössz be nagyon nem egyenlő azzal, hogy bárkinek felállna rád.

Nem mellesleg a kérdés a párkapcsoaltokra vonatkozott, ami meg pláne nem egyenlő azzal hogy kinek kire áll fel, hisz ahhoz számtalan egyéb tényező is szükséges. Nekem is volt már olyan akit testileg vonzónak találtam, de amint kinyitotta a száját, lehervasztotta az embert. Persze biztos akad akit kevésbé zavar, ha a másik irtó buta, és így is összejönne vele. De akkor az elméleted szerint az illető nőszemély akkor fel-le pattog valami állítólagos szintek között? Vagy valami olyan listát képzelsz el ahol minden létező ember egyfajta kvantum-szuperpozícióban létezik, vagyis az összes szinten egyidejűleg létezik attól függően, épp ki néz rá?

2022. nov. 9. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!