Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan menthetnénk meg a kihűlőfélben lévő vagy talán már ki is hűlt kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

20 éve vagyunk együtt és van 3 gyermekünk.

Ő dolgozik,én még a gyerekekkel vagyok itthon gyodon.

Sajnos az intimitás már régen nem része az életünknek. Úgy élünk együtt mint a lakótársak. Ő néha elmondja, hogy szeret és olyankor valóban úgy is érzem, de inkább csak mintha barátként gondolna rám. Szerinte minden szuper a kapcsolatunkban, szerintem viszont nagyon nem.

Nem tudom hogyan fogjak hozzá megmemteni valamit, ami lehet, hogy csak nekem hiányzik.

2022. nov. 7. 05:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Nem is tiniszerelmet várnék, de még a majd 90 éves nagyszüleim életében is több intimitás volt még, mint közöttünk 40 évesen. Ez azért nagyon elkeserít.
2022. nov. 7. 09:40
 12/16 anonim ***** válasza:
37%
Kérdező, keress mást, mert ebből szex nem lesz. Sajnálom.
2022. nov. 7. 09:41
 13/16 anonim ***** válasza:
69%

Mi idén vagyunk 30 éve házasok, és még mindig megvan az intimitás. És nem fél évente egyszer! Legalább heti rendszerességgel. Mi is szoktunk "randizni", pedig már kirepültek a gyerekek. És a kedveskedés, a viccelődések a mai napig jelen vannak.

Szóval kedves 9-es válaszoló, nem értek veled egyet.

El nem tudnám képzelni, hogy valaki megvan szex nélkül. Ha a férjednek ennyire nem hiányzik, valami terápia, vagy szakember kellene szerintem. Ha jelzed neki, hogy részedről ez nagyon nem oké, de nagyon nem, annyira nem, hogy más után nézel ha ez így marad, akkor sem gondolkodik el?

2022. nov. 7. 09:44
 14/16 A kérdező kommentje:

Pontosan tudja, hogy nem fogok mást keresni és megcsalni sem. Sok nehézségen túl vagyunk már, ismer már ennyire.

Orvoshoz nem akar menni, pedig én is gondoltam már arra, hogy pl a vérnyomás gyógyszere miatt lehet ez, de nem hajlandó elmenni, mert neki nincs semmi baja.

2022. nov. 7. 10:05
 15/16 anonim ***** válasza:
91%
Őszinte részvétem. Teljesen megértelek. Én vettem pár segédeszközt.
2022. nov. 7. 17:07
 16/16 anonim ***** válasza:
86%

"Ha jelzed neki,részedről ez nagyon nem oké, de nagyon nem, annyira nem, hogy más után nézel ha ez így marad, akkor sem gondolkodik el?"

Na ezt felejdsd is el!A zsarolás meg a fenyegetődzés az nem a rendezés felé visz!!

Továbbá elfelejtendő a dolgok felhánytorgatása,a másokra való mutogatás,a bűnbak keresése!

Az ilyesmik nem beszélgeteshez vezetnek hanem veszekedéshez,mert a masik fél tamadasnak fogja venni!

Csupan azt kell elmondani hogy az életed nem teljes es neked ez nem jó.És mivel egy pár vagytok biztosan szeretné hogy boldog és jó életetek legyen.De ehhez neked az ősegítségere van szükséged.Közösen kell megoldani ezt.Ami a szexualitast illeti ebben az esetben neked kene a kezedbe venni az iranyítást hisz neked hiányzik ez.Ő csak ugy elvan.Es el is lesz sokáig.Viszont ha begyújtod a tüzet akkor követelni fogja ő is!Be kell rúgni mint egy motorbiciklit,aztán majd lehet le se lehet lőni!!

A praktikákat te magad is kitalálod vagy esetleg utannanézel ezeknek,amik felkelthetik a vagyat az érdeklődést.Mert ez itt a gond.

Elmegyek dolgozni,hazajövök vegzem a rutinfeladataimat,oszt jól van.Le van kötve az idő és a szex az utolsó helyre szorult..

2022. nov. 8. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!