Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó egymás előtt kulázni?
Figyelt kérdés
Nekem a pisilés meg a kakilás egy egyedül végzendő tevékenység, de itt is olvastam meg élőben is hallottam, hogy másoknak teljesen normális a párjuk előtt csinálni. De ez hogy alakul ki egyáltalán? Pisilés 2 perc, kaki ha nem telózol közben max 5 perc, ennyit mindenki kibír a párja nélkül, akkor is, ha fontos témát beszélnek meg éppen. Vagy ha mondjuk zuhanyzik a másik, 5-10 perc, annyit csak lehet várni ha nincs hasmenésed, hogy bemenj, max szólsz neki, hogy siessen. Nekem őszintén nem is megy úgy, ha van ott valaki, nyilván kiskoromban ment szülők előtt de az más, mint felnőttként a párod előtt. Böfivel, pukival nincs bajom, ha nem ontja rám naponta 50x :D
az egyes program teljesen transzparens nálunk, a ketteshez becsukjuk az ajtót
2022. nov. 6. 21:15
12/19 anonim válasza:
fogalmam sincs.. nézés is egy beteg dolog, meg az is, hogy megtárgyalják egyesek hogy ki mit nyomott ki magából. volt ilyen munkatársam, kaja közben kezdte el mesélni mit termelt a WC-ben. Amikor meg rászóltam még ő volt megsértődve.
2022. nov. 6. 21:44
13/19 anonim válasza:
Nekem a pisilessel nincs gond, nálunk nagyon kicsi a wc mert külön helyiségben van, ezért nem is szeretem becsukni az ajtót.
Kakilni biztosan nem tudnék előtte.
24N
2022. nov. 6. 21:48
14/19 anonim válasza:
Szerintem ez abnormális dolog. Egyben rávilágít arra is, miért nem lesz a lakásomban egy helyiségben a WC és a fürdőszoba.
2022. nov. 6. 21:51
15/19 anonim válasza:
Nálunk is egyben van a fürdőszoba a wcvel sajnos. Én ha sikerül időben elaltatni a babát, akkor beülök egy kád forró vízbe áztatni magamat vagy egy órát. Ez az énidőm egy egész álló napos gyerek ordítás mellett. Csak ülök a meleg vízben és nézek ki a fejemből. Van, hogy a férjem berongyol, hogy neki most azonnal kell. Most mit mondjak? Nem jöhet be? Ápolónő vagyok. Idegen emberek hánytak le, fstak le, pisiltek le, idegen emberek vére spriccelt már rám (sbon is dolgoztam) stb. Ezekhez képest a férjem kaka szaga teljesen elfogadható. Nyilván nem végezzük egymás előtt a dolgot, meg igyekszünk nem zavarni a másikat, de ha kell akkor r kell.
2022. nov. 6. 22:28
16/19 anonim válasza:
En a kertben szoktam ..reggel 6/7 fokban kicsit befagy a segg.
2022. nov. 6. 22:36
17/19 anonim válasza:
Én még fingani sem szoktam a párom előtt, megöli az intimitást.
F.
2022. nov. 7. 09:01
18/19 anonim válasza:
Arra a szagra sem vagyok kíváncsi,ha a barátnőm már kijött nagy wc-ről,és bemenni utána,nemhogy előttem kakiljon.És én sem csinálnám előtte.A pisi az még elfogadható.
2022. nov. 7. 09:38
19/19 anonim válasza:
Meg nyilván ha valakinek a gechijét nyeled, a kaka igazán semmiség. 🙄
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!