Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tehet róla, de én mégsem érzem hogy egymás támaszai lennénk?
Egy egy nehezebb időszak után mondjuk 3 4 nap húzósabb munka után amikor kicsit jobban igénybe veszi a szervezetét mindig " előjön" vlmi betegsége.
A gond h emiatt úgy érzem nincs közös jövőnk mert a nehéz időszakokban magamra maradnék mert ő mindig lebetegedne.
Bele se merek gondolni ha gyerek lenne akit el kell látni és mellette ott a munka,vagy akár építkezés ügyintézés stb szóval ami nem 3 4 nap , ez is van olyan fárasztó mint egy huzosabb időszak a munkában. Így ilyen esetben nem lenne támaszom mert még ő rá is lenne " gondom" ezek mellett és ezt nem biztos hogy vállalom!!
Orvosi szempontjából nincs baj vele..
"Orvosi szempontjából nincs baj vele.."
na ebben nem vagyok biztos... teljes labor kivizsgálás kéne.
Továbbá minden nap szedjetek vitaminokat
Én is nagyon stresszes vagyok, alapból is illetve sajnos panikbetegsegem is van. A párom szerencsére nagyon segítőkész és mindig mindenben támogat. Én is igyekszem ugyanezt teljesíteni, ahogy csak tudom.
Szerintem a reszedrol inkább az érzelmek hiányoznak. Ha azzal minden rendben lenne, kérdéses sem lenne, hogy kitarts-e mellette vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!