Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális vagyok, hogy 3 év után szakítani szeretnék a jelenlegi párommal, mert nem tudom őt kielégíteni?
Több mint 3 éve együtt vagyunk.
Őszintén szólva szerintem az előző kapcsolatairól kicsit többet beszélt, mint amennyit kellett volna és emiatt óriási komplexusok alakultak ki bennem.
Nagy ritkán tudok neki hüvelyi orgazmust okozni, már nincs is kedvem vele szexelni, szeretkezni..
Tekintve, hogy nem megyek el 2 perc alatt, így nem hiszem, hogy ezzel volna a gond, sokkal inkább az adottságaim miatt.
Sajnos nem születtem herkulesi méretekkel odalent. Az átlagnál valamivel kisebb is. Mindegy annyiszor hallottam már, hogy 1-2 pasijának ekkora meg akkora volt, hogy emiatt egy "méregköd" vagy nem is tudom mi alakult ki bennem. Frusztrált vagyok.
Sokszor egésznap ezen gondolkodom, nyomorultnak érzem magam.
Hiába tanul az ember, képzi magát, sportol, egészséges életmódot folytat, egyszerűen vannak olyan dolgok, amik születéskor vagy már előtte eldőlnek. Sajnos ez egy ilyen dolog. Nem tehetek róla. Viszont arról tehetek, ha olyan emberrel vagyok, aki mindennap erősíti a frusztrációmat.
Tudom, hogy aszexuálisnak is születni kell, de van, hogy már azon agyalok, hogy legközelebb ilyen nővel jövök össze, hogy ne kelljen szexelni, vagy az is lehet, hogy senkivel.
igen,ez nem normális. Akkor menjen vissza az exéhez.
Csak hogy meg érsd. Én se rendelkezek 20cm es pusztítóval odalent, akkor még finom voltam. De az exem akinek volt 4 pasija előttem,sose hozta fel. Se a méretem miatt,se az miatt ha nehezen ment a dolog nem szólt semmit,figyelmen kívül hagyta és tette a dolgát ahogy minden lánynak kellene viselkednie ha a szerelmével van..
A farkad mérete egyáltalán nem probléma, nem befolyásolja a női orgazmust. Hogy nem tudod őt kielégíteni, az sem feltétlenül a te hibád. Igenis vannak nők, nem is kevés, akik akármit csinálnak, nem tudnak elélvezni, teljesen mindegy, hogy 10 vagy 20 centivel kerülnek szembe. Szóval emiatt ne legyen kisebbségi érzésed.
A barátnőd viszont nagyon tahó, tapintatlan, őt kéne lecserélned. Hidd el, hogy találsz majd olyan lányt, akivel öröm lesz az együttlét.
Nekem volt részem, évekkel ezelőtt egy hasonló kapcsolatban.
Én kaptam tőle "azt hiszed nem láttam még nagyobbat?" És még ennél erősebb beszólásokat is.
Azóta már nem vagyunk együtt, de egy dolog megmaradt sajnos, a beszólásai a fejemben, akkora törést okozott vele, hogy a mai nem felejtettem el.
Annyi különbség volt köztünk és köztetek, hogy nálunk egyébként nagyon jól működött a szex, igaz a végén már kevesebb volt, de alapvetően egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány alkalom volt, hogy nem tudott elélvezni.
Ezen kívül hála istennek nem rendelkezem kis mérettel, ezért sem értettem a beszólásait, talán a saját önbizalom hiányából fakadt.
Neki főként akkor voltak ilyen beszólásai mikor esetleg kevesebb volt az együttlét, nem tudta felfogni, ha nincsenek a problémák egy kapcsolatban megbeszélve, pluszban erre stressz is rájön valamelyik fél részéről akkor természetesen vannak olyan időszakok, hogy kevesebb az együttlét.
Végezetül a kérdésedre válaszolva,
ha a párod ilyen megjegyzéseket tesz neked az nem jó jel..
Én alapvetően mindig annak voltam a híve, hogy nincs olyan probléma amit nem lehet megoldani, tudom ezzel már egyre kevesebben vagyunk így, már egyre többet feladják a kapcsolatot ahelyett, hogy tennének érte.
Most mégis azt javaslom, hogy sürgősen ülj bele beszélni mielőtt egy életre te tönkre vágja az önértékelésed, én megtanultam az előbb említett kapcsolatomból azt, hogy amikor az egyik fél ilyen és ehhez hasonló megjegyzéseket tesz a szerelmének, akkor az nem a szerelme már.. értsd: Ilyent nem mondasz annak akit tiszteltsz és szeretsz.
Remélem segítettem.
F25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!