Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, aki bárkinek ellentud állni és nem csalja meg a párját? Többi lent.
Én senkit nem csaltam meg soha, mert a komoly kapcsolataim előtt “kiéltem” magam és így tudtam, hogy semmi olyat nem tud nyújtani egy kaland ami miatt érdemes lenne felrúgni egy működő kapcsolatot.
30/N
Sosem csaltam/csalnek meg senkit.
Ha szeretek valakit, akkor mas nincs, akarki is legyen az, nem erdekel.
Én egyre kevésbé hiszek benne. Nemrég az ovihoz érve pont elkaptam az egyik gyerekkori barátnőmet miközben egy másik apukával félreérthetetlen közelségben összebújva az egyikük autója mögött. 16 éve van a férjével, ő volt neki az első, és mindenki, én is azt hittem, hogy ők amolyan álompár. Azt' közben meg egy random pillanatban ilyet látok.
Csalódás...
Mindenkire tudtam és tudok nemet mondani, sosem csak a vágyak hajtottak.
Utólag sajnos azt kell mondjam nem bizonyult kifizetődőnek ez a hozzáállásom, ennek ellenére sosem tudnék meghasonulni önmagammal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!