Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet valaha esélyem bárkinél is, ha így nézek ki?
Leszögezném, hogy az arcom szép, azonban az alakom nem igazán mondható valami szépnek. Vastag a combom, van hasam, és kicsi a mellem. Egyedül amit szeretek az az, hogy formás a fenekem. Igazából nem tudom megmondani milyen alkatom van, hiszen homokóra, de kicsi a mellem..
Tudom, most biztos mondani fogja valaki, hogy "Nem csak a külső a lényeg", tudom, mégis manapság mindenki ebből ítélkezik..
Egyébként meg, folyton nevetek/mosolygok, szeretek kicsit gyerekes lenni. De ha komoly dolgokról kell beszélni, akkor természeten komoly is tudok lenni. Próbálok mindenkivel kedves lenni, és nagyon gyorsan barátkozom.. Viszont elég szégyenlős vagyok ha nem a megszokott társaságban vagyok. Ha biztonságban érzem magam valaki mellett, akkor viszont be nem áll a szám.
Így első "benyomás" képpen szerintetek lehet valaha esélyem? :-/
14/L
Lány vagyok, van esélyed a fiúknál, nehogy képeket küldözgess a kanosoknak, akik kérik.
Figyelj, 18 éves korodra magasabb leszel, nagyobb mellű... Azt mondtad az arcod szép, nincs baj.
Köszi :-)
Nem küldök senkinek, annál azért több eszem van :-)
Szia! :)
Ha szép az arcod van esélyed és a belső tulajdonságaiddal sincs baj. Egyébként lehet az alakoddal sincs semmi gond csak nincs elég önbizalmad. Ha küldenél egy képet üzenetbe csak az alakodról akkor én szívesen megmondanám milyen vagy. :)
Amúgy én is lány vagyok csak most már kíváncsi vagyok mert kb. minden lány ezt mondja magáról még a modell alkatúak is úgyhogy hátha önthetek beléd egy kis lelket mert tuti nem nagy problémáról van szó.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!