Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony önbizalommal még is hogy higgyem el hogy kellenék hosszabb kapcsolatra is bárkinek?
Ne hidd el :-P Majd meglátod, amikor megtörténik ;-)
Bár ha hiszel benne, akkor azért könnyebben megy :-D
Drágám, pont az anyukád lehetnék, így elmondom neked a büdös nagy igazságot: csendes, visszahúzódó voltam, ronda, nyeszlett, de belül hatalmas szívvel. Észrevettek? Nem. Miért? Mert a kutyát sem érdekli egy magába fordult ember, aki néma, mint a hal. Egy szép napon felébredtem, és eldöntöttem, hogy ez így nagyon nem jó, és ki nem szar le mindent? Attól a naptól, simán egy döntés alapján megváltoztam, ismerkedni, haverkodni kezdtem, sokat nevettem, ökörködtem fiúkkal, picit jobban figyeltem a külsőmre, és láss csodát, tapadtak a fiúk.
Semmi baj azzal, ha nem vagy meseszép, vagy feltűnő, de a virágosnál te sem egy zárt bimbójú rózsát vennél meg, ugye? Engedd ki a személyiséged, nyisd ki a szád, nem kell kiabálni, de hallasd a hangod, vegyenek észre, ennyire egyszerű a dolog.
"Már azt sem hiszem el magamról, hogy engem bárki is képes lenne szeretni. Azt gondolom örökre egyedül maradok."
a gondolkodásmódodon kellene változtatnod :) mert sajnos ezt sugárzod és így is lesz...persze mondani könnyű...nekem sem ment olyan könnyen...elhatároztam magam mindent megtettem érte, és pont egy itteni lány segített növelni az önbizalmam :) szóval először neked kell rászánnod magad :) utána bevonzod azt aki tovább növeli :)
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!