Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én “rontottam” el a barátomat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én “rontottam” el a barátomat, hogy elkényelmesedett? Hogyan áll vissza minden a régi kerékvágásba egy GYES-es vagy munkanélküli nõnél?

Figyelt kérdés

A párom nem egy életképtelen anyucipicifia, nagyon pedáns és régen jobban tudott fõzni mint én.

Fél évig nekem nagyon nagy szerencsém volt, mert magyar viszonylatban nagyon jó bérért kaptam egy home-officeos, call centeres munkát, amiben nem kellett megszakadni. Munkaidõben kitakarítottam és megfõztem, a barátomra csak a bevásárlás, kocsitakarítás, és ügyintézés maradt. Ha õ hazaért, teljesen az övé voltam, csak néha kellett kiszaladnom a géphez, ha bejovo hivasom volt.

Lejárt a szerzõdésem és nem hosszabították meg, egy hónapig munkanélküli voltam, akkor is mindent én csináltam.

Most kaptam munkát, 8-tól fél ötig, de irodára kell mennem, oda kell utazni majd hazautazni. A barátomnaknez most nagyon nem tetszik, hogy nem fõtt ételre és tiszta lakásra ér haza. Azt hittem, hogy van annyira felnõtt, hogy megérti, hogy ez csak egy különleges idõszak volt és nem ez lesz az új norma, de egyre többet hisztizik és duzzog a több munka meg az idõhiány miatt.

2022. nov. 3. 07:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
63%
Talán ha munkaidőben nem takarítasz és főzől, hanem dolgozol, meghosszabították volna a szerződésed. A home office nem arról szól, hogy elvégzed közben a házimunkát. Már akkor sem kellett volna megcsinálnod.
2022. nov. 3. 10:16
 12/23 anonim ***** válasza:
97%

"O azt szeretne, hogy legyen egy alibi-munkám, amivel jól keresek, mellette meg tudom vinni a háztartást..."

Ó. SZóval keress sok pénzt és szolgáld is ki. Erősen elgondolkoznék ezen a kapcsolaton. Mire számíthatsz így tőle a későbbiekben?

2022. nov. 3. 10:17
 13/23 A kérdező kommentje:
Eleve határozott idejū szerzõdésem volt, nem “elküldtek”.
2022. nov. 3. 11:19
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

😱😱😱😱😱

És te ennek gyereket szültél?

Ő jól keres?

2022. nov. 3. 11:35
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hol olvastad 14-es, hogy gyerekük van...??
2022. nov. 3. 11:40
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
A kerdesre valaszolva, nem, nem te rontottad el. Eleve gyari hibas volt, csak hosszabb futasido kellett hozza, hogy ez kideruljon. Ez a hiba legkesobb akkor jott volna elo, amikor mar ott van a gyerek, csinalj meg mindent, menj vissza dolgozni, es ugyanezeket az elvarasokat tamasztotta volna feled. A legtobb valas pont emiatt kovetkezik be, a rosszul ertelmezett ferfi es noi szerepekhez kapcsolodo elvarasok miatt. En igen gyorsan ujraertekelnem a kapcsolatot, mert ezt te megjavitani nem tudod, o meg lathatoan inkabb valami elojogkent ertelmezi, hogy maximalis kiszolgalast kapjon toled. Neked a megbecsult partner helyett, az alazatos rabszolga szerepet osztotta rad es ezert tiltakozik, amikor te a masikat akarod jatszani. Innentol mar csak rajtad all, hogy hajlando vagy-e megfelelni az o elvarasainak, vagy inkabb egy olyan kapcsolatot keresel, ahol az elso szerepnek megfeleloen elhetsz.
2022. nov. 3. 11:44
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Határozott idejű szerződéssel voltál? Akkor valószínűleg valakinek a helyére vettek fel, aki gyeden vagy tp-n volt betegség miatt. A munkád pedig nem ért annyit, hogy téged is megtartsanak miután a kolléga visszatért. Te írtad, hogy nem szakadtál meg és háztartásbeli voltál tulajdonképpen a munkád mellett. Feleslegesen senkit ss fognak fizetni. Ilyen állást nem fogsz találni, max akkor van ez, ha te vagy a nagy főnök. Mert egy jövedelmező cég tulajdonosaként ezt megteheted. De gondolom csak alkalmazott vagy. Alkalmazottként ilyen munkát Magyarországon nem fogsz találni. Jól mondják a többiek. Tartson el és akkor lesz tiszta lakás meg minden nap sült kacsacomb spárgával meg áfonyaszósszal.
2022. nov. 3. 12:12
 18/23 A kérdező kommentje:
A csapat nem csinált belõle titkot, hogy munkaidõben játszik. Ha nincs munka, nem kell csinálni semmit, lehet fõzni-mosni-edzeni
2022. nov. 3. 12:13
 19/23 anonim ***** válasza:
6%

15

Nezd meg a kerdest ujra!

GYES.en volt...

2022. nov. 3. 12:43
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem magára utalt a kérdező, mert azt írta, hogy gyesen lévő vagy munkanélküli, vagyis nyilván ezeknek a nőknek lehet ebben tapasztalata, őket szólította meg
2022. nov. 3. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!