Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik munkanélküliek lettek, és nem találtak állást, azokhoz hogy állt a párjuk?
Ez attól függ milyen tartós az a munkanélküliség, és hogy valóban látom-e, hogy keres, eljár-e interjúkra stb.
Nekem volt a férjem többször is munkanélküli, átvészeltük. Igaz, a szüleimtől hallgattam eleget, hogy micsoda munkakerülő tróger, meg csak a pénzem kell neki. Tanár voltam, huh, de jól járt velem. Apám szerint csak az nem talál állást, aki nem akar. Persze folyamatos műszakos betanított munka azonnal van, de ha a szakmádban akarsz elhelyezkedni, nem biztos, hogy olyan könnyű.
Engem GYES után tettek ki, 1,5 évig nem volt munkám. Diploma, nyelvtudás nem számított, a 2 kicsi gyerek nem volt vonzó sehol. Ő sem hánytorgatta fel egyszer sem, látta, hogy folyamatosan keresek.
De ha már ott tartottunk volna, hogy éhezik a család, akkor nyilván mindketten bármit elvállaltunk volna, de ezekben a helyzetekben inkább csak olyan állásokat pályáztunk meg, ami a szakmánkba vágott.
Eleve külön kasszan vagyunk. Párom nem támogat. A fonokomtol kaptam tobb havi dijat, hogy atveszeljem mig nem találok masik munkát.
A párom betegesen féltékeny, fel se tűnnek neki a problémáim.
Mikor eljottem a cégtől abszolut meglepett az, hogy de neki a féltékenysége a legnagyobb baja, es az ő rögeszmés valotlan bajairol kell igy beszelnem, még őt kell bíztatni nyugtatni, szeretetet törődést adni, holott ÉN KERULTEM PADLÓRA és nem ő.
Aztán valahogy átsuhant bennem az a gondolat, mit nekem munkanelkuliség, minek rágjam le tenyleg a körmöm, azzal ugysem lesz jobb, bevettem a lesz.rom tablettát. Nézzuk a pozitív oldalát, igy sokkal több időm lett magamra. Ugyis utáltam hogy a munka annyi időmet elveszi hogy életem se volt. Megérdemelt pihenésnek tartom. Aztan majd lesz másik melom és masik barátom is..
Folyt. Szoval sem anyagi sem lelki támaszt nem kaptam tőle. Abszolut magamra hagyott magyarán.
És ez nem első eset. Szóval aláírta a "végrendeletét" előttem. Döntésem végleges.
Hu, az enyém lelkileg-anyagilag is támogatott... Nagyon le a kalappal előtte. Többet fizetett a költségekbe, rezsit pl csak ő fizette, többet vásárolt stb.. Lelkileg is itt volt végig mellettem, pedig nem lehetett könnyű.
Megkapom a fizum,(merthogy már elhelyezkedtem), és meg is lepem egy nagyobb ajándékkal. Megérdemli. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!