Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha az a problémánk, hogy valójában nincs?
3 éve alkotunk egy pár és mindketten huszas éveink végefelé haladunk.
Kiegyensúlyozottak vagyunk és egyáltalán nem veszekszünk. Fel vannak osztva a felelősségi és döntési körök, amiket előzetesen megbeszélünk egymással.
Külső környezet szempontjából egy mintapár vagyunk, mert szeretetteljesek vagyunk egymással és biztos pontok egymás életében.
Mégis hiányérzetem van, talán azért mert unalmasak vagyunk. Annyira elvagyunk egymással és két gyurmaként formálódunk, hogy már egysikúak a napok és a programok.
Mindig tudunk miről beszélni és tervezzük a közös jövőt, de mégis van egy visszás érzetem, hogy vajon tényleg összeillünk
Másnak is volt ilyen érzése?
Pont jókor jött velem szembe a kérdésed, mert épp ma sírtam el majdnem magam a villamoson ugyanez miatt az ok miatt. Otthagytam egy ugyanilyen kapcsolatot, mert jajj 'unalmas' és most fél éve a húspiacon szenvedek, egyik csalódás a másik után, egyik szarabb ember, mint a másik. Egyik sem ért fel az exemhez, akivel ha egy kicsit is megerőltetjük magunkat máris nem lett volna unalmas. Igen, kb visszasírom az unalmas hétköznapokat, mert volt egy támaszom, egy lelki társam, most meg örülök, ha nem csesznek át hetente a pasik, csak 2 hetente...
Ha minden jól működik, csak kicsit belepunnyadjatok, akkor mozduljatok ki, nyaraljatok, csináljatok új dolgokat együtt, de semmiképp se dobj el egy jól működő kapcsolatot a húspiacért cserébe. Ha szeretnél valakivel beszélgetni, vagy csak kitekintést kapni a szingli való világba, akkor nyugodtan írj privàtot.
12-es vagyok, próbálok nem felismerhető lenni és pár példát írni. :D
Kontrollmániás, 0-24 számonkérő pasik, akik el sem hiszik, ha tényleg beteg vagy és azért nem tudsz találkozni...
A másik oldal a leszarom pasik, akik naponta 1x írnak vissza, hogy ők legyenek 'felül' a kapcsolatban/ismerkedésben. Nincs átmenet!! Nincs olyan, aki egészséges módon fejezi ki az érdeklődését, tehát nem taktikázza szarrá magát vagy nem nyomul ezerrel.
Aztán vannak a fuckboyok, akik már első randin meg akarnak fektetni, ha nem mész bele, akkor nyilván el is tűnnek. Persze ezt nem közlik előre...
Vannak az önbizalomhiányos tapasztalatlanok, akiknek minden túl korai és még 1 dícséretet sem kapsz tőlük, mert hát nehogy elbízd magad (húzzák le a te önbizalmadat az ő szintjükre...).
Ezeken kívül a többségnek annyi az össz mondandója ismerkedéskor, hogy milyen napod volt? Jó. És neked? Nekem is jó. Kb ennyi a kommunikáció, meg sem akarnak ismerni, csak small talkolni, chatelni meg unaloműzni. Randiról meg ne is álmodj kb.
Szóval szar az egész, az összes szingli ismerősömnek ugyanez a tapasztalata sajnos. Így gyertek át a húspiacra :)
Hát most próbálkozom felvenni vele a kapcsolatot és felhozni a témát, de nem sok reményt fűzök hozzá sajnos :/
Úgyhogy bárcsak nekem is megint annyi lenne az össz problémám, hogy 'unalmas'...
Köszönöm szépen az észrevételeket :)
Az utóbbi időszakban több egyéni programot csinálok és ez sokkal jobb hatással van a kapcsolatunkra. Csak úgy ragyogok, többet poénkodunk egymással és pezsgőbb az élet.
Mindehhez az kellett, hogy ne csak ketten csináljunk valamit, hanem legyen egyéni eltöltésem is.
Azt megjegyezném, hogy párom nem szereti, ha egyedül megyek valahova. Borzasztóan ragaszkódik és óv
"párom nem szereti, ha egyedül megyek valahova. Borzasztóan ragaszkódik és óv"
Menjen ő is veled. Vagy fogadja el, hogy téged rajta kívül még egy pár más dolog is érdekel.
Ha borzasztóan ragaszkodik az túlzás, teher és kellemetlen. Mitől óv?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!