Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sértő karácsony előtt szakítani?
Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok. Van egy párkapcsolatom, ami 4 hónapos. Viszont én nem érzem jól magam benne, nem bunkó vele, viszont nekem nem alakult ki a szerelem. Igazából már eldöntöttem hogy szakítok vele, de nem merem most Novemberben megtenni. Tudom hülyeség, de mindjárt itt vannak az ünnepek, Ő meg folyton erről beszél, hogy mi lesz a karácsonyi programunk. Szerintetek vessek neki véget most, vagy várjak vele, hogy ne menjen tönkre a karácsonya?2022. nov. 2. 11:39
21/24 anonim válasza:
Ìgy sem lesz jó a karácsony ,de egyetértek h ne vàrj vele. Talàn annyi hogy a sebeket màr lehet nyaldosni addigra jócskàn. Nem ott frissen derül ki
22/24 anonim válasza:
Az a sértő, ha érzelmeket hazudva bájologsz vele az ünnepek alatt! Légy tisztességes, kedvesen mondd meg neki minél hamarabb, hogy nagyon sajnálod, de részedről nem alakultak ki a megfelelő érzelmek, és ezért szakítani szeretnél.
23/24 anonim válasza:
Szintén 4 hónapos kapcsolat után nov. 20-án szakított velem a barátom. Szarul esett, de én egy percig nem gondoltam úgy, hogy jajistenem, karácsony jön.
(Amúgy karácsonykor már nem voltam egyedül:)
24/24 anonim válasza:
Karácsony után, meg majd várni szilveszterig vagy húsvétig???
Csak ilyen képmutató kapcsolatom ne legyen soha.
Az igazság egyszer fáj, a hazugság újra és újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!