Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sértő karácsony előtt szakítani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sértő karácsony előtt szakítani?

Figyelt kérdés
30 éves nő vagyok. Van egy párkapcsolatom, ami 4 hónapos. Viszont én nem érzem jól magam benne, nem bunkó vele, viszont nekem nem alakult ki a szerelem. Igazából már eldöntöttem hogy szakítok vele, de nem merem most Novemberben megtenni. Tudom hülyeség, de mindjárt itt vannak az ünnepek, Ő meg folyton erről beszél, hogy mi lesz a karácsonyi programunk. Szerintetek vessek neki véget most, vagy várjak vele, hogy ne menjen tönkre a karácsonya?

2022. nov. 2. 11:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Minek húznál egy 4 hónapos kapcsolatot, úgy, hogy ráadásul kb 7 hét még karácsonyig...?? Nincs mire várni.
2022. nov. 2. 12:05
 12/24 anonim ***** válasza:
21%

Te normális vagy?

Várd meg az ajándékot! Biztos kapsz valamit.

2022. nov. 2. 12:09
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
#12 csak nehogy egy eljegyzési gyűrű legyen XD
2022. nov. 2. 12:10
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem sértőbb, mint utólag megtudni, hogy a kapcsolat kb felében a másik csak arra várt, hogy végre eljöjjön valami dátum, és akkor végre leléphet. Engem ez jobban zavarna.

Meg azért karácsony még messze van, hiába hirdetnek mást az üzletek kirakatai. Szerintem ne húzd nagyon, 4 hónapos kapcsolatot addig kb ki is tud heverni szerencsétlen.

2022. nov. 2. 12:21
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
nekem pont, hogy egy nagy lökés volt, hogy nem akarom az ünnepek körüli hercehurcát, ha már érett a szakítás gondolata, akkor inkább megléptem a dolgot novemberben.
2022. nov. 2. 12:29
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

de ha már a másik lelki világát nézzük: addig még egyrészt bőven kiheverheti, de ha nem egészen sikerül, akkor is vigasztalódhat a családdal karácsonyozva, szilveszterkor bulizhat egy jót a haverokkal, lazíthat egy jót a két ünnep között

januárban meg mi a tökömmel vigasztalódjon az ember? nincs semmi, csak a sötétség és zord hideg

2022. nov. 2. 12:33
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Nincs még közel a karácsony. Úgyhogy szerintem szakíts vele a következő talin.

Én egyszer az ünnepek miatt (karácsony, szilveszter, meg pont a két ünnep között volt az évfordulónk) nem szakítottam. Sokat gondolkodtam rajta, aztán december 21-én csinált is egy olyat, ahol nagyon felment bennem a pumpa és nehezen bírtam ki, hogy ne szakítsak, de végül inkább játszottam, hogy oké megbocsátok (3 napig volt velem szemét az ő hülyesége miatt). Azt a két hetet amíg még vele voltam ne tudd meg milyen rosszul éltem meg, kb meg akartam halni, úgy mentem át a családjához, hogy tudtam, hogy vége, hogy utoljára látom őket, aztán jópofizzak egy olyan emberrel, akinek már a közelében sem akarok lenni... Na szerintem ezt senki ne csinálja utánam.

2022. nov. 2. 12:57
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelmű, hogy most kéne. Aztán majd jön a Valentin nap, húsvét és a többi. Most nincs semmi. Nem, karácsony sincs még majdnem 2 hónapig.
2022. nov. 2. 13:05
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne várj karácsonyig.
2022. nov. 2. 13:12
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Ne várj karácsonyig!

Nekem egyik haverom keveredett ilyen szituációba. Karácsony estéjén a csaja kijelentette hogy újévkor szakítani fognak. Képzeld el milyen karácsonya és újéve lett a szerencsétlen srácnak, pláne az ünnepek közötti napok.

Utólag derült ki hogy a csaj is le akart lépni már karácsony előtt, de inkább ki akarta várni az ünnepek végét. Viszont ott karácsony estjén már nem bírt magával, nem bírta magában tartani. És valami h*lye okból úgy gondolta hogy jobb ha nem egyből ott hagyja el hanem kiötölte ezt az újévest.

Ne kerüljél te is hasonló helyzetbe, ne várd ki az ünnepeket. Ne roppanj te is össze a karácsonyfa előtt. Mindenkinek jobb ha nem vársz ezzel.

2022. nov. 2. 13:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!