Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások is vannak, akik csak azért szexelnek, mert a párjuk elvárja?
Finoman fogalmazva nem vagyok egy lepedőakrobata, és bevallom eléggé furcsa nekem, hogy sokan, hogy odavannak a szexért. Nekem soha nem adott igazán semmit, és partnerfüggetlen a dolog, eddig mindenkivel, akivel együtt voltam úgy fogtam fel, mint egy kötelességet. Jobbára csak a teljesítmény kényszert érzem. Ráadásul maga az orgazmus bár kellemes élmény, de rendesen szex közben még az is sokkal, de sokkal rosszabb mint magamnak csinálni.
Szóval kíváncsi volnék, hogy mennyire gyakori ez másoknál? Mert én szinte csak olyanokkal találkozom, aki így vágyik a szexre meg hiányzik neki, meg de szívesen lefeküdne ezzel azzal, én meg nézek ki a fejemből, hogy ezek ennyire hülyék, hát semmi jó nincs benne. Már az én tapasztalatom szerint.
Esetleg aszexuális vagy? Teljesen semleges a szex.
Nem bántalmazás, hiszen belemész. De nem kívánt szex mindenképp.
Nálunk nincs ilyen. Keress valakit, akinek nincs ilyen igénye. Már ha úgy érzed, hogy ez rossz neked, nem pedig semleges. De még az is lehet, hogy nem a szex a gond, hanem a partner nem elég odaadó.
Pedig de, lehet olyat találni, ahol minden klappol. Vagy legalább a kritikus kérdések igen. Az én kapcsolatom is ilyen. Egyébként annyira nem rossz szinglinek lenni, hogy elviselj egy nem jó kapcsolatot.
12: Fogalmam sincs, de én így csinálom.
Különben mi értelme kapcsolatban lenni?
12: De amint írtam, nem is mindenki és nem is mindig van kapcsolatban.
Szóval általában azért így van, ahogy látom.
17 :Az egész sok. Nekem kb. minden 300. fiú válik szexuálisan vonzóvá, mégis voltak kedveseim.:)
Összejön az, akik egymást keresik...
De erre valók a társkereső adatbázisok és a társkereső irodák is.
Van, aki a vöröseket keresi, vagy a rózsaszín hajúakat és azok is vannak.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!