Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknál gyakori kifogás olyat állítani, hogy "most szakítottam a barátommal ezért nem jönnék veled össze" vagy valami hasonló. Ez minden esetben csak kifogás?
Figyelt kérdés
Ki az aki ezt csak kifogásnak használja és ki az, akinél ez (a szerintem kifogás) tükrözi a valóságot?Az is írjon, akinél ez rendszerint egy "jó" kifogás.2008. dec. 24. 00:27
11/12 anonim válasza:
meg bocsánat, de ez az egész arra van, h mki megossza mindenkivel amit gondol... nem kellett volna egyből lehurrogni... ez is egy vélemény... akár hasznos is lehet még.. én nem akartam rosszat, elhiheted :)
12/12 A kérdező kommentje:
Már bocs, de én nem hurrogtalak le. Számomra nem volt hasznos, ezért nem is pontoztam.
Tudom, hogy nem akartál rosszat:)
Nem vagyunk egyformák. Én jobban szeretem ha megmondják az igazat, ha visszautasítanak.
Neked is kellemes ünnepeket:)
2008. dec. 24. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!