Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A legtöbb férfi miért beszélge...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb férfi miért beszélget más nőkkel a barátnője háta mögött?

Figyelt kérdés

Kb az összes ezt csinálja, akiről nem is gondolnád még az is.

Miért kell ezzel átverni, megalázni a másikat?

2022. okt. 30. 17:42
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
38%

20 Meg sem próbálom? Egyébként nincs semmi gond, csak szex nincs. Fingod nincs az életemről, de az általánosítás az megy. 24 órából 18-at dolgozom két állásban. Otthon én vásárolok be, én főzök, én járok a gyerekért. Ja hogy hogyan? A főállásom után, majd ha kész vagyok mindennel, csinálom a másikat. Képzeld, emellett odafigyelek az érzelmi részekre is. Te valami trógereknek képzeled a férfiakat, alkoholista, lusta szemétládáknak. Biztos vannak ilyenek is, de a többségük nem. Sőt, a félrelépő férfiak többsége is rendes családapa. Lehet választaniuk: válás, romba dönteni mindent, veszítsék el a gyereküket, a fél fizu megy gyerektartásba, a társkereső piacon értéktelen senki módjára sor végén kullognak, vagy diszkréten eljárnak olyan nőhöz, aki megadja nekik azt az egy órát, amit otthon a nagyságos asszony megvon. Mert hát a szex nem jó, az csak szenvedés. Oké, hogy csináljam akkor? Sehogy, a szex az ördögtől való. Ma meleg van, ma hideg van, ma fáj a fejem, ma sokat ettem, ma fáradt vagyok, ma nagyon nyomulsz, teee csak a szexet akarod, ma ne talán majd holnap, már 3 hete volt, nem tudom miért akarod ilyen sűrűn stb.

Ezek után szerinted egy egészséges férfi meddig recskázik? Mert egy ilyen házasságba csak a recska marad. Miánt lesz egy hölgy aki kedves, esetleg hasonló otthoni problémákkal küzd, onnantól fogva egyenes az út az egymás karjaiba, ha van szimpátia. A gerinctelenség a feleségeknél kezdődik. Be kell menni a hivatalba, be kell adniuk a válást. Jaaa, hogy a kényelmes családi életet azt nem adnának fel, na meg hogy a férj kiteremt mindent, meg jól jön egy házi szolga, meg aki hátán viszi a családot. Értem, tényleg a férfiak a férgek!

2022. okt. 31. 08:55
 22/31 A kérdező kommentje:

Te valasztottad, szoval hibaztasd magadat.

Amugy tuti h te nárcisztikus vagy. Kezeltesd magad.

2022. okt. 31. 09:01
 23/31 anonim ***** válasza:
77%

22. Te már csak tudod! Az hogy ma a nárcisztikus szó ultra divatos, jó lenne ha megismernéd a valódi jelentését is.

A megalázás meg ott kezdődik, amikor otthon a nagy jólétben elkezdesz játszmázni meg büntikézni. A nagy jólétből meg nem szívesen válnál el mi? Persze a szex az undorító, megalázó a férjeddel, de ő a féreg ha keres egy szeretőt. Persze ítélkezni nagyon könnyű, csak vigyázz, hogy ne hogy karmát csinálj ezzel magadnak!

2022. okt. 31. 09:29
 24/31 anonim ***** válasza:

Szerintem ha házasok az illetők és a férfi szeretőt tart, annak általában van oka.

-Vagy kevés vagy unalmas szex.

- nem szereti a párját már.

- a másik nem tiszteli, kb. cselédnek nézi.

Gyerek miatt meg marad a legtöbb a feleségével. Kb. ennyi.

Persze, azzal nem értek egyet, hogy a megcsalas jó opció, mert vagy kommunikálni kellene és jobb párkapcsolatot kialakitani, viszont ha süket fülekre talál én személy szerint akkor se csalnám meg a párom, egyszerűen szakítanék.

Nagyon sok házasság zátonyra fut ugyebár de attól a gyerek nincs elhanyagolva, nem felejti el a férfi, ugyanúgy szereti, törődik vele.... Nekem a felrelepes gyávaság, hiába van rá oka az illetőnek.

2022. okt. 31. 10:56
 25/31 anonim ***** válasza:
24. Oké, akkor mit kellene? Nincs erőszak, nincs veszekedés, a gyerek teljesen egészséges módon fejlődik, semmi látszata semminek. Viszont anyu nem szexel az istenért sem, ha igen, azt kényszernek éli meg. Lekommunikálta hogy neki a szex csak nyűg, és valójában nem érdekli az egész, orgazmusképtelen, prűd, a gyerekkorában a falu ahol felnőtt, a szexet az ördögtől valónak tartották. A szex minden formáját gyűlöli. Tehát akkor a férj élje le az életét szexmentesen, mert anyu hozza a századeleji falusi hiedelmeket.
2022. okt. 31. 11:01
 26/31 A kérdező kommentje:
Akkor minek vetted el??
2022. okt. 31. 11:10
 27/31 anonim ***** válasza:

#25:Szakítás, válás, mi más?

Leirtam tisztán és érthetően:

"... én személy szerint akkor se csalnám meg a párom, egyszerűen szakítanék."

2022. okt. 31. 11:33
 28/31 anonim ***** válasza:
11%
Annak is oka van ha egy nő nem akar sexxelni,pl. bánásmód stb... csak ezt nem látják be a férfiak, a könnyebb utat választják. A legtöbb félrelépő csak töcsköl azt annyi, egy feleség is megunhatja ezt...se jóni masszázs, se sexhinta s sorolhatnám... Ha gyerekek vannak még nehezebb megoldani... Feleségeknek is könnyebb lenne ha nem dolgoznának, nem lenne kötelező feladatuk, csak testük rendbetartása s egyből csak sexxelnének
2022. okt. 31. 13:35
 29/31 anonim ***** válasza:

"Annak is oka van ha egy nő nem akar sexxelni,pl. bánásmód stb... csak ezt nem látják be a férfiak, a könnyebb utat választják. A legtöbb félrelépő csak töcsköl azt annyi, egy feleség is megunhatja ezt...se jóni masszázs, se sexhinta s sorolhatnám..."

Na jó, általánosítás és sztereotípia 2.0

2022. okt. 31. 14:02
 30/31 anonim ***** válasza:
69%

Ez tenyleg igy van. Azzal nem akar lefekudni egy nő aki rossz az ágyban, nem lehet kívánni sem, vagy egy erzéketlen tahó alapvetoen.

A szex nem az ágyban kezdődik amugy.

2022. okt. 31. 16:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!