Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Van köztetek olyan aki nem szereti, halál féltékeny és mérges érte, ha a felesége/barátnője jön haza a munkából és férfi ismerősökkel, kolegákkal, ismerős utastársakkal beszélget?
Azért kérdezem,mert ebben a helyzetben a férfiak egy része ilyen beképzelt,hogy hazajött a barátnője és mesélte,hogy telt a munka,de a buszon hazafelé nem unatkozott,mert együtt szoktak jönni a munkából az ismerősök van köztük férfi is és beszélgettek és a férj vagy a barátja a csajnak ezt hallotta,majd falra mászott mérgében a féltékenységtől.
Egyszóval van köztetek olyan,hogy a barátnőtök vagy feleségetek nem állhat szóba más férfival vagy ismerős férfival?
Irjatok,kort nemet,de ha nem akartok akkor ne...
31/F
én nem vagyok ilyen. Azt csinál, és akkor amikor akar.
Soha nem vontam kérdőre a feleségemet, és ő sem engem.
Pl: nem egy lány ismerőssel elugrok sörözni, sőt kollegínával egy irányba lakunk szinte minden nap elhozom kocsival egy darabon. Soha nem volt ilyen téma köztünk, hogy kivel, és miért találkozik, beszél,létezik egy légtérben.
Van barátnőm és én sem vagyok amúgy olyan,sőt mesélte,hogy az egyik kollegája egy srác elkísérte a buszmegállóba este,hogy ne menjen egyedül a barátnőm és beszélgettek addig,nekem eszembe sem jutott a féltékenység,mert anno megbeszéltük,hogy nem leszünk féltékenyek a másikra.
Viszont én mikor buszozok a munkából haza beszélgetni viccelődni szoktunk a csajokkal,szal jó kedv van és általában a csajok hamarabb leszállnak mint én és van amelyiket a barátja,férje várja a busznál és láttta,hogy egy helyen űlünk egy négyes űlésen és onnan áll fel a felesége ahol én is űlök és néha megfordul a fejembe,hogy nehogy féltékeny legyen valamelyik lánynak a párja vagy férje. Mert ugye jó kedvvel száll le a csaj a buszról.
Sajnos hallottam már ilyet,hogy leszállt a csaj és jó kedve volt a férje ott várta és azt mondta a csaj másnap,hogy a férje megkérdezte,hogy mitől van ilyen jó kedved? Talán megtetszett az egyik férfi munkatársad?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!