Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha nem izgatnak fel félmeztelen lányok?
Az elején szögezzük le: nem vagyok meleg.
Az szerintetek mennyire normális, hogy ha én egy képen, vagy az interneten, vagy akár a strandon meglátok egy "dögös" csajt, akkor egyáltalán nem izgat fel?
Viszont!
Ha egy a fentebb említettnél valamicskével rondább lányt látok ilyen szituációban, azzal a különbséggel, hogy őt már mondjuk jól ismerem, az igen. Ezért vannak gondjaim a csajozással is: nem tudom, kinél próbálkozzak, nálam ugyanis a külső a legutolsó szempont. Mindig szinte mindent a belsőre rakok föl.
Tehát végeredményben ha egy ismeretlen, ám - mások szerint - elképesztően szexi lányt látok, az nem hoz lázba. Van valaki még így ezzel? Ez normális?
Szerintem normális. Mindenhol pucér nőket látni, nem csodálom ha nem éri el azt az ingerküszöböt. Ismerd meg és örülj, hogy több nőhöz is tudsz vonzódni.
23l
Nem hiszem, h ez probléma lenne. Különbözőek vagyunk.
De valahogy biztos vonz azért a lányok külseje, alakja, nem?
Persze, van egy határ, de én amondó vagyok, hogy egy lány nem tehet róla, ha nem születik szépnek. Csak ne legyen igénytelen.
Három szempontot tartok szemelőtt egy lánynál:
-intelligencia
-humorérzék
-őszinteség
Az abszurd humort. :)
Az igazi humort. :) Laárt, Dolák-Salyt, Gallát, Varrót, stb. :)
Nem az IHM-féle igénytelen, humortalan, kínos paródiákat. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!