Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a lenti esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a lenti esetben?

Figyelt kérdés

Felelőtlen voltam, hibát követtem el. De nemtudom visszacsinálni, ezértkérlek ne kövezzetek, nem azért írtam ki.

A történet :

Kb. 5-6 hónapig jártam egy függő beteggel aki 5 éve "elhagyta" a kemény drogokat, de helyette füvezik, nyugtatózik meg ki tudja...Nagyjából normális az élete, céget vezet, csak az EQ-ja alacsony,persze a fű és társaitól...

Elhagytam, paranojás volt, emlékezet kiesései stb..., meg is csalt, de közben kiderült h terhes vagyok tőle. Minden kontaktot hátrahagytam, 65km van köztünk, tehát nem látjuk egymást... azt hazudtam van más hagyjon békén , nem mondtam el neki az igazat, se a kicsit. Jó anyagi körülményeim vannak, támogató családom van, s eddig a baby is rendben van a pocakomban(7h).Ajándékként tekintek rá, nagyon szeretem, mindent megteszek érte.

De fél év után megkeresett az apuka h hogy vagyok, meg fussunk össze beszélgetni. Kérdezte dolgozom e, azt hazudtam igen. Mintha érezné h terhes vagyok tőle, én kiborultam tőle. Egyik felem azt mondja ne mondjam meg neki h apuka lesz a "drog" miatt, másik felem azt mondja joga van tzdni csak akkor nemtudom kirekezteni az életünkből.

Mit tennétek?

2022. okt. 28. 20:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
56%
Ha valós a kérdés, akkor titkold el és ne találkozz vele. Nem jó dolog a koradzülés. Előéletét tekintve úgyis neked ítélték volna a gyereket. Aztán később, ha megszületett, meglátod. De terhesség alatt nem kockáztatnék.
2022. okt. 29. 08:10
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
Ne hazudj semmiről. Adj apát és a tőle járó ellátást a gyereknek. Adj gyereket az apának.
2022. okt. 30. 18:00
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
#12! Aztán sokra megy a gyerek egy drogos apával. Te se sok drogost láthattál még.
2022. okt. 30. 18:32
 14/18 anonim ***** válasza:
0%

13

Nem láttam, de el tudom képzelni, hogy egy gyerek változtat az életén.

2022. okt. 30. 19:09
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

#14! Pont azért tudod elképzelni, mert nem sokat láttál 😂

Mondjuk 1 millióból egy. Tényleg jó ötlet szerinted, hogy a Kérdező kísérletezzen a gyerekén, hogy vajon ő lesz-e az az 1 az egymillióból?

2022. okt. 30. 21:12
 16/18 anonim ***** válasza:
67%
Katti53 beteg vagy.
2022. okt. 31. 08:26
 17/18 A kérdező kommentje:
Hát van igazság minden hozzászólásban is 🙂
2022. nov. 8. 20:49
 18/18 anonim ***** válasza:
Ez a "paranoJás" troll már sok ilyen hülyeséget kiírt.
2022. nov. 8. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!