Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mit tennétek abban az esetben ha a párotok esetleg megfenyegetne?
Amit a kolléganőm, amikor a férje elverte.
Szólt a cégünk biztonsági főnökének, aki 4 emberrel meglátogatta a pasit. Az miután egy hónappal később kijött a kórházból, azonnal, önként aláírta a válási papírokat.
Igazuk van a válaszolóknak!
Milyen gyáva féreg lehet a fószer!?
Szégyen lenne férfinak nevezni az ilyet!
25f
Ez valami trollkodás? A röhögő szmájliból ítélve.
Itt egy tennivaló van. Arcába rögögni és otthagyni a jó édes anyjába. Esetleg még egy. Feljelenteni.
A 4-esre pirosat nyomtam. Az önbíráskodás nem megoldás.
Elmennék a rendőrségre feljelentést. Még aznap visszaköltöznék a családomhoz pár napra. Kivennék 1-2 nap szabit és diszkréciót kérve a főnökömtől elmondanám neki, hogy azért, mert a férjem ellen feljelentést kellett tenni, mert nagyon durván megfenyegetett. Az okokat természetesen nem taglalva, mivel rendőrségi feljelentés van az ügyben.
Ezután próbálhat befeketíteni ezek előtt az emberek előtt, nem valószínű, hogy sikerülni fog.
Az én nevemet nem adtam és nem is adnám semmihez, ami kétes. Nem vagyok tökéletes, de senki nem éri meg ezen a földön, hogy bajba kerüljek miatta.
Fenyegessen, inkább szakítok, mintsem életem végéig viseljem a következményeit valaminek ami illegális, és lehet már 1 év múlva nem is lenne velem. Senki éri meg!
Sőt, ha fenyeget, lehet fel is jelenteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!