Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az az 5 dolog ami miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az az 5 dolog ami miatt biztos nem jönnél össze egy férfival?

Figyelt kérdés
2022. okt. 26. 20:22
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

25. Nem tudom te hol élsz, vagy mi alapján szűrsz, de nem kell álszentnek lenni.

Teljesen normális, hogy az embernek vannak olyan igényei amikből nem enged, mert van annyi önismerete, hogy tudja ,x dolgok nélkül nem tudna azzal a bizonyos emberrel egy normális kapcsolatot fenntartani.

És egyébként nekem pl van párom, lassan 13 éve. Minden elvárásomnak megfelel, pedig nem is csak 5 pontból áll a listám, csak ide írtam annyit, a kérdésnek megfelelően.

2022. okt. 27. 14:11
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Már férjnél vagyok, de a lista kb ilyen volt:

- Ne legyen xenofób

- Ne legyen nálam alacsonyabb

- Ne legyen baja a macskákkal

- Ne akarjon vidéken élni

- Ne legyen önállótlan

Nem értem miért baj valaki szerint, ha az embereknek vannak elvárásaik. Az az ő baja, hogy olyan igénytelen, hogy mindegy csak lyuk legyen. De nem ez a normális.

2022. okt. 27. 15:12
 33/35 anonim ***** válasza:
49%
A lista felállítása nem mindenkinek ugyan olyan, de mindenkinek van. Attól még, hogy valakinek eltérő a listája a többiekéhez képest még nem lesz igénytelen. Mert akkor bele emelhetnénk a listába azt is, hogy naponta fürödjön, mosson fogat és törölje ki a saját fenekét....
2022. okt. 28. 09:57
 34/35 anonim ***** válasza:
100%

1. Gyereke van

2. Ápolatlan

3. Iszik

4. Nem értelmes

5. Nem segítőkész

2022. okt. 28. 11:37
 35/35 anonim ***** válasza:
74%
mindig jöhet egy olyan férfi aki a lista negyedét sem tudja teljesíteni de valami nagyon meg fog benne.. erre mondják azt hogy szerelem !
2022. okt. 28. 12:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!