Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az az 5 dolog ami miatt biztos nem jönnél össze egy férfival?
Megpróbáltam, de nem sikerült 5-re leszűkítenem. 😅
- unintelligens/buta/tanulatlan (itt nem a végzettségen van a hangsúly, tehát ha valaki pl. diploma nélkül vállalkozóként dolgozik, de egyébként művelt, tájékozott, szereti magát képezni/szeret tanulni, az rendben van)
- ápolatlan
- nárcisztikus jellemvonásai vannak
- utálja az állatokat
- mindenáron kontrollálni akar, bármilyen területről is van szó
- rasszista/homofób/antiszemita/szexista, vagy bármilyen szélsőséges nézetet vall
-agresszív
- összeesküvés-hívő
- túlságosan konzervatív és/vagy vallásos (én nem vagyok az, így valószínű akkor ő sem engem keresne)
- az alkoholizmus/drogfüggőség irányítja az életét
- és persze ha nem független (házas, kapcsolatban van)
1. Ostoba/műveletlen
2. Megbízhatatlan
3. Szélsőséges, kirekesztő nézetei vannak
4. Túlságosan vallásos
5. Sótlan, humortalan
- nem tetszik a külseje
- nem tetszik a személyisége
- gyereket akar
- nem akar házasodni
- nem szereti a kutyákat
1.egoista
2.tudatmódosítókat használ
3.igénytelen
4.nem ismeri a tiszteletet, megbecsülést, őszinteséget, bizalmat, szeretetnyelveket
5.nem dolgozik
Úgy látom a Nők most ebben a kérdéseben nagyon őszinték a férfiakkal kapcsolatban. Kedves Nők/Hölgyek/ Lányok / Asszonyok amikor ott álltok a férfi előtt, akkor is ezt tegyétek. Megkíméltek mindenkit felesleges köröktől.
Azért érdekes, hogy ha van gyereke már kizáró ok, ha nincs lakása kizáró ok, ha nincs autója kizáró ok, ha féknyomos a gatyája kizáró ok, ha megiszik este egy pálinkát vagy egy pohár bort már alkoholista és a többi hasonló Kritérium....
Sokszor gondolkodom el azon, hogy tulajdonképpen akkor mindenki a párkeresés végére ért nemde? Mert ilyen kritériumok miatt mentek el az emberek mellett.....
Nagyon jó kis szűrő, de azon azért gondolkodjon el mindenki, hogy a végén ő lesz a padlón fetrengve, ordítva, sírva, hogy nincs értelmes férfi a világon, mert a kritériumok nem engedik...
A kommunikáció a lényeg, és a többi.... 100% megfelelő ember egy kapcsolatban sincs, a lényeg, hogy ha megvan 80-85% a másikból ki tudod-e hozni a maradékot... Vagy nem beéred annyival és kész....
Igen igen másoknak megy, ezt látod....Igen csak nem tudod az árát....
1. Gyereket akar
2. Függő (drogfüggő, dohányos, alkoholista stb)
3. Igénytelen (kívül-belül is számít)
4. Rasszista, antiszemita, homofób, ehhez hasonló gyűlölködő (magamban ide sorolom azt is ha agresszív hajlamai vannak)
5. Nem monogám
(NEM fontossági sorrendben írtam, hanem csak ahogy eszembe jutott)
Pedig szerintem igenis egészséges, ha az embernek vannak elvárásai amikből nem enged.
Nyilván vannak olyan dolgok is amikben lehet engedni, konpromisszumot keresni. De mondjuk az hogy én mindenképp akarok, vagy épp semmiképp nem akarok gyereket.... Az ilyesmikben szerintem ALAP hogy olyat keresek akivel egyetértünk, mert ebben nincs kompromisszum, vagy van vagy nincs, és se ráerőltetni nem fair arra aki nem akar, se elvenni a lehetőséget nem fair olyantól aki meg akar.
Ja, és nem fetrengek sehol, van párom. Az alapvető "követelményeknek" megfelelt, pl gyerek-témában ugyanazt akarjuk. Apróbb dolgokban meg igen, mindketten kötünk kompromisszumokat. De vannak dolgok amikből nem szabad engedni.
#25: "Nagyon jó kis szűrő, de azon azért gondolkodjon el mindenki, hogy a végén ő lesz a padlón fetrengve, ordítva, sírva, hogy nincs értelmes férfi a világon,"
Nem nagyon tudom elképzelni, hogy létezik ilyen a valóságban, de ha mégis, akkor csak simán mentális beteg az illető, és pszichiátria zárt osztályán a helye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!