Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megütött a párom és utána egyből jött ölelgetni akkor elhihetem, hogy megbánta?
A konyhában voltunk és megütött "véletlen".
Veszekedtünk és el akart menni én pedig nem engedtem, majd csinált egy olyat, hogy hagyjál már most békén és ráütött tenyérrel a vállamra amikor az útjába álltam. Egyből rájött, hogy mit tette, mert utána már ölelgetni akart. Nem volt olyan erős, nem maradt nyoma.
Hat ez sztem semmi
De majd mindjart jonnek megmagyarazni hogy bantalmazva vagy 😂
Én elhiszem, hogy nem direkt volt, erős se volt, ettől még fizikai agresszió.
Én nem rohannék válni/szakítani, de semmiképp nem tartom jó jelnek. Érdemes átbeszélni, hogy mit érzett, mi volt az oka (azon túl, hogy sarokba szorítottad és menekült volna a helyzetből), illetve, hogy ezt máskor hogyan tudjátok jobban kezelni. Mindketten, mert te is nyakig benne vagy, hogy így alakult.
Véletlen ütött engem is meg a párom. Vagyis rúgott. Játszott a gyerekkel, nem vette észre hogy ott vagyok, és fejberúgott. Na ez véletlen.
Amit te leírtál az nem az.
"el akart menni én pedig nem engedtem"
A kérdezőt sem kell félteni. Ő kezdte a fizikai agressziót.
Egyértelmű, hogy te voltál a hibás. Ő el akart menni a vita helyszínéről, te pedig nem engedted. Ezzel egyrészt tovább szítottad a feszültséget szándékosan, másrészt erőszakkal akartad őt korlátozni a szabad mozgásban.
Teljesen egyértelmű a tényállás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!