Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férjes nők, ti hogy reagáltok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjes nők, ti hogy reagáltok,ha közeledni próbálnak hozzátok? Elég lehet ha azt mondjátok: házas vagyok. Nálam ez kevés volt és kínosan éreztem magam, mivel utána még a férjemről is érdeklődött az illető.

Figyelt kérdés
2022. szept. 18. 21:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy idegen ember volt, kérdező, vagy ismerted valahonnan?
2022. szept. 18. 21:45
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

ELég annyi, hogy nem. Egy idegennek semmi köze a magánéletedhez.

Ha pedig ismer az illető, akkor egy jó nagy tapló, ha kikezd veled, mikor tudja, hogy házas vagy.

2022. szept. 18. 22:38
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

Egyáltalán biztos vagy, hogy közeledni próbáltak, hogyan és ki volt az?

Én eleve leállítom a bizalmaskodást, haverkodni lehet, de ennél többe nem megyek bele.

Írd le, hogy konkrétan mi történt! Akkor szívesen leírom, hogy én hogy reagáltam volna.

2022. szept. 18. 23:38
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
"Nem szeretnék ismerkedni, szia." Nem kell fejtegetni egy vad idegennek, hogy konkrétan most házas vagy vagy jegyben jársz vagy bármit is. Nem kell indok, nem szeretnék és kész.
2022. szept. 18. 23:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert a házas vagyok azt jelenti h ha nem lennék házas akkor bejönnel és elfogadnám a kozeledésedet. A nem az nem, ne a házasság legyen a takaró
2022. szept. 18. 23:46
 6/10 anonim ***** válasza:
72%
Én először annyit mondtam, hogy foglalt vagyok. Utána jeleztem, hogy ez így nem helyes, nem korrekt, gondolja már magát a párom helyébe. Sokadszorra meg elküldzema büdös picsába. A férjem ismerte a sztorit az elejétől fogva. :)
2022. szept. 19. 02:46
 7/10 A kérdező kommentje:
Pár semleges szót váltottunk várakozás közben idegenekként. Átadta a helyét .Aztán később odajött, hogy kérdezni szeretne. Erre hárítottam én, hogy békén hagyjon. Unatkoztam, sokat kellett várni. Pár nap mulva észrevettem, hogy meglesett titokban.
2022. szept. 19. 04:07
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos vannak levakarhatatlan emberek, akik nem ismerik a NEM szót. Nálam a férjem több "barátja", kollégája is gátlástalanul próbálkozott. Egyébként az idősebb férfiak a legpofátlanabbak, a fiatalok jobban elfogadják az udvarias elutasítást. Előfordult, hogy pl. strandon odajött hozzám valaki. A fiatal srácokkal elbeszélgettünk, aztán elköszöntünk és kész. De ha rámrepült egy idősebb, attól nem tudtam megszabadulni.
2022. szept. 19. 09:33
 9/10 A kérdező kommentje:
2/7 Semmi köze,jó, de a karikagyűrűt viselem, bárki láthatja első pillanatban is.
2022. szept. 19. 09:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Megmondom, hogy nem érdekel. Pont. A többihez nincs köze.
2022. szept. 27. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!