Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjes nők, ti hogy reagáltok,ha közeledni próbálnak hozzátok? Elég lehet ha azt mondjátok: házas vagyok. Nálam ez kevés volt és kínosan éreztem magam, mivel utána még a férjemről is érdeklődött az illető.
Figyelt kérdés
2022. szept. 18. 21:27
1/10 anonim válasza:
Ez egy idegen ember volt, kérdező, vagy ismerted valahonnan?
2/10 anonim válasza:
ELég annyi, hogy nem. Egy idegennek semmi köze a magánéletedhez.
Ha pedig ismer az illető, akkor egy jó nagy tapló, ha kikezd veled, mikor tudja, hogy házas vagy.
3/10 anonim válasza:
Egyáltalán biztos vagy, hogy közeledni próbáltak, hogyan és ki volt az?
Én eleve leállítom a bizalmaskodást, haverkodni lehet, de ennél többe nem megyek bele.
Írd le, hogy konkrétan mi történt! Akkor szívesen leírom, hogy én hogy reagáltam volna.
4/10 anonim válasza:
"Nem szeretnék ismerkedni, szia." Nem kell fejtegetni egy vad idegennek, hogy konkrétan most házas vagy vagy jegyben jársz vagy bármit is. Nem kell indok, nem szeretnék és kész.
5/10 anonim válasza:
Mert a házas vagyok azt jelenti h ha nem lennék házas akkor bejönnel és elfogadnám a kozeledésedet. A nem az nem, ne a házasság legyen a takaró
6/10 anonim válasza:
Én először annyit mondtam, hogy foglalt vagyok. Utána jeleztem, hogy ez így nem helyes, nem korrekt, gondolja már magát a párom helyébe. Sokadszorra meg elküldzema büdös picsába. A férjem ismerte a sztorit az elejétől fogva. :)
7/10 A kérdező kommentje:
Pár semleges szót váltottunk várakozás közben idegenekként. Átadta a helyét .Aztán később odajött, hogy kérdezni szeretne. Erre hárítottam én, hogy békén hagyjon. Unatkoztam, sokat kellett várni. Pár nap mulva észrevettem, hogy meglesett titokban.
2022. szept. 19. 04:07
8/10 anonim válasza:
Sajnos vannak levakarhatatlan emberek, akik nem ismerik a NEM szót. Nálam a férjem több "barátja", kollégája is gátlástalanul próbálkozott. Egyébként az idősebb férfiak a legpofátlanabbak, a fiatalok jobban elfogadják az udvarias elutasítást. Előfordult, hogy pl. strandon odajött hozzám valaki. A fiatal srácokkal elbeszélgettünk, aztán elköszöntünk és kész. De ha rámrepült egy idősebb, attól nem tudtam megszabadulni.
9/10 A kérdező kommentje:
2/7 Semmi köze,jó, de a karikagyűrűt viselem, bárki láthatja első pillanatban is.
2022. szept. 19. 09:38
10/10 anonim válasza:
Megmondom, hogy nem érdekel. Pont. A többihez nincs köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!