Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak magammal?

Figyelt kérdés
22 éves férfi vagyok. Fél éve vagyok együtt egy lánnyal de az önbizalom hiányom és a féltékenykedésem megöli szépen lassan a kapcsolatunkat. Nagyon kevés önbizalmam van egyrészt múltbéli tapasztalatok miatt másrészt magam miatt is. Próbálok rajta változtatni de valahogy mindig urrá lessz rajtam a féltékenység és ilyenkor úgy érzem hogy nem vagyok elég jó nem érdemlem meg őt stb. Ezt már ő is észre vette és most elég pengeélen táncolok a kapcsolatunkban és már nem tudok mit tenni. Annyira féltékeny vagyok hogy a saját barátaimra is gyanakszom mindig. Nem akarok szakítani vele mert nagyon szeretem ezért akarok változtatni magamon. Mit tegyek? Mit tehetnék?
2022. okt. 24. 11:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Semmit. Ha majd eluldozted és elhagyott, majd tanulsz belőle, addig sajnos nem fogsz. Nekem is volt ilyen, bár nem ennyire durván, első kapcsolatban. A szakítás akkora pofon volt, hogy egyből tudtam, mit és hol rontottam el.

Meg fogja unni és el fog hagyni téged.

2022. okt. 24. 12:21
 2/3 anonim ***** válasza:

1) Változz, menj pszichológushoz vagy olvass a neten önfejlesztést segítő írásokat.

2)Javasolj minél több közös programot a barátnődnek és érezzétek magatokat jól együtt. Akkor Te is magabiztosabb eszel.

Ha ez már nem megy, akkor azt tedd, amit először írtam, ill. párhuzamosan a kettőt.

2022. okt. 24. 13:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Ez nem fog neked menni kisgyerek. Ha egy hozzam típusú határozott férfi megjelenne a párod életében…. Pikk pakk lovagolna egy igazit.
2022. okt. 24. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!