Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg léteznek olyan házas emberek, akik csak a papír maitt vannak együtt?
Figyelt kérdés
2022. okt. 23. 17:11
1/22 anonim válasza:
Igen. Ha van egy 30 éves lakáshiteled, abból nem könnyű kilépni egy váláskor.
Kivéve a gyakorin, mert itt mindenki 800 felett keres.
2/22 A kérdező kommentje:
El is lehet adni a lakást és akkor mindenki megy albérletbe a külön útján.
2022. okt. 23. 17:19
3/22 anonim válasza:
2.-ra.
30M a lakás, eladod. 2 fele megy 15-15M Abból 12-12 a banké, marad fejenként 3-3M.
Hajrá!
4/22 anonim válasza:
Ja persze...meg el is lehet szegényedni. Az albérlet fizetésével csak csökken a pénzed. Aztán a fél lakás árából 5 év múlva már egy kocsit se tudsz venni.
Kérdező hány éves vagy?
5/22 A kérdező kommentje:
30 millió lakás hitelből mondjuk törlesztettek már 5 milliót, eladjátok minimum 30 millióért. A pénzből visszatörlesztitek a lakást, olyan mintha albérletben laktatok volna.
25 éves házas ember
2022. okt. 23. 17:48
7/22 A kérdező kommentje:
ja bocs rosszul írtam, pont, hogy akkor még vissza is kapjátok a törlesztett 5 milliót
2022. okt. 23. 17:52
8/22 anonim válasza:
Es abbol mit veszel? Pezsa szőnyeget max.
9/22 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy egyből el kell égetni a pénzt? Céget is lehet belőle csinálni.
2022. okt. 23. 17:59
10/22 anonim válasza:
Én annyira sajnálom, hogy túl korán születtem. A mostani fiatalok annyira okosak, bölcsek, sokat tapasztaltak...legalábbis itt a gyakorin. Simán többet tudnak az életről mint a negyvenes és feletti korosztály. Legalábbis azt hiszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!