Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 éves vagyok, összejöttem egy 41 éves nővel szexkapcsolatra, de kicsit labilis mentálisan, tegnap bejelentette, hogy teherbe esett, nem akarja elvetetni, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nem szedte a fogamzásgátlót egy ideje és amikor óvszert is használtunk ki voltak lyukasztva, nem akarja elvetetni, be akar hálózni, nem akarom se a gyereket, hogy megszülessen, mert ne húzzon le vele, nem is szeretném, meg ezt a trágya nőt is akarom, hogy eltúnjön az életemből. Screenshotjaim vannak róla mikor vallomást tesz ezekről, tudom magam mentesíteni magam ezekkel a gyerektartás alól, ha feljelentem és ezeket bemutatom a bíróságon, mint bizonyíték?2022. okt. 23. 12:56
21/22 anonim válasza:
Te is ott voltál, miért nem húztál gumit?
SAJÁTOT!
Hogyha nem akarsz teherbe ejteni egy nőt, neked! kell gondoskodni a védekezésről, akár úgy is, hogy akkor nem dugod be neki, csak pl kinyalod.
22/22 anonim válasza:
Mivel mentális problémából megsértette a férfi személyiségi jogait és konkrétan kényszerítette családalapításra, ezért eléggé jól felterjeszthető lett volna. Így csak nagyon minimális pénz kérhető el a férfitól, de akár rögtön el is vehetik a gyereket állami gondozásba.
Itt sok kommentelő - szokás szerint - durván el van tájolva. Ráadásul még bizonyítéka is van.
Végül mi történt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!