Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 22 éves vagyok, összejöttem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

22 éves vagyok, összejöttem egy 41 éves nővel szexkapcsolatra, de kicsit labilis mentálisan, tegnap bejelentette, hogy teherbe esett, nem akarja elvetetni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem szedte a fogamzásgátlót egy ideje és amikor óvszert is használtunk ki voltak lyukasztva, nem akarja elvetetni, be akar hálózni, nem akarom se a gyereket, hogy megszülessen, mert ne húzzon le vele, nem is szeretném, meg ezt a trágya nőt is akarom, hogy eltúnjön az életemből. Screenshotjaim vannak róla mikor vallomást tesz ezekről, tudom magam mentesíteni magam ezekkel a gyerektartás alól, ha feljelentem és ezeket bemutatom a bíróságon, mint bizonyíték?
2022. okt. 23. 12:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%

8

NEM lehet lemondani a gyerekről. Kizárólag akkor, ha van valaki, aki örökbe akarja fogadni és apja lenni.

2022. okt. 23. 13:47
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos egyébként is nagy divat a gumi és védekezés nélküli szex, rántsd ki a végén oszt' jó van. Alkalmi kapcsolatokban, szexkapcsolatokban mennyi de mennyi ember csinálja így! Aztán ha meg beüt a krach, jön a sírás. Én férfi vagyok, de inkább nem dugom meg a nőt, ha védekezés nélkül akarja. Nem is olyan régen lett volna rá lehetőségem, de egyáltalán nem bízom a nőkben, így megköszöntem a lehetőséget és hagytam a dolgot. Azt mondta a lány, hogy elvileg másnap meg jön neki, így simán bele is durranthattam volna! Hagyjuk már, aki ilyennel jön, az inkább öltözzön fel és keressen egy másik balekot. Arról nem is szólva, hogy már itt van egy rakás menekült akik beszél magyarul, ki tudja hogy mit akar? Simán letelepedésire is hajthat. A bepalizott férfiakról szóló irodalomban sok ilyenről lehet olvasni. :)
2022. okt. 23. 13:48
 13/22 anonim ***** válasza:
97%

""Screenshotjaim vannak róla mikor vallomást tesz ezekről, t"

És? AKi nem akar gyereket, az nem bízza másra a védekezést, hanem a saját zsebéből szedi ki a saját gumiját és használja fel azonnal. Nem mentség, még akkor sem, ha így lett volna.

2022. okt. 23. 13:49
 14/22 anonim ***** válasza:
18%
Az abortusz gyilkosság. Neveld fel azt a gyereket, legalább végre te is felnősz!
2022. okt. 23. 13:55
 15/22 anonim ***** válasza:
90%
Hát ez a kilyukasztott gumi dolog nekem is gyanús.. kérj apaságit mindenképp. Ha mentális beteg simán lehet, hogy csak hazudja a terhességet. Ha mégsem, akkor ennyi az életednek.
2022. okt. 23. 15:02
 16/22 anonim ***** válasza:
ezért kell prostihoz menni
2022. okt. 23. 17:09
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Azért a lyukasztott gumi is necces, valószínűbb, hogy szarul húzták fel és kiszakadt a benne maradt levegőtől.
2022. okt. 23. 17:10
 18/22 anonim válasza:
29%
Csatlakozva 14-hez. Az abortusz gyilkosság!!! Ha valóban gyereket vár tőled, felelősséget kell vállalnod!
2022. okt. 23. 18:45
 19/22 anonim ***** válasza:
50%
Az abortusz nem gyilkosság, ha akarod nyomd ki te a gyereket köcsög!
2022. okt. 23. 18:46
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Na, ti is jo huslevest foztetek, oreg a tyuk fiatal a repa.

Mi a franc elvezetes az anyakomplexusban? Annyi ilyet hallok mostanaban, kezdek azon gondolkodni lehet a jovobeli ferjem most ballag ovodabol 😅

2022. okt. 24. 04:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!