Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet normálisan kezelni azt, hogy a párotok mindig mások mellett áll ki veletek szemben, és ezért állandóan elárulva érzitek magatokat?
#9:
Amit a pszichológus mond az biztos helytálló bizonyos szituációkban. De nehogy már egy párkapcsolatban az legyen a normális, hogy az általad leírt módon manipuláld a másikat, hogy neked tetsző viselkedése legyen.
Mert úgy "a la nature" nincs neki olyan személyisége ami veled kompatibilis lenne. És mivel nem tudtok másként együtt létezni, neked az idomítást kellett megtanulnod, hogy "jó legyen együtt".
De ha két ember nem passzol egymáshoz, azt jobb beismerni és nem erőltetni.
Téged meg aki szokott itt az oldalon olvasgatni, azok ismernek a sorozatos panaszos kérdéseid alapján, amit a pasijaidról tettél fel.
De további jó szórakozást kívánok neked a férfiakkal kapcsolatban, így ahogy te magad írtad:
"Általa bárkit tudok manupulálni vagy leállítani magamról, vagy elérni célokat."
Ja, biztos ezt tanította a pszichológus.
Látom már hogy alapvetoen életképtelen emberrol van szo. Neki az anyjának kellett volna kirábban nevelésben alkalmaznia azt, hogy lehessen hangja, merjen kiállni önmagáért masokért és lehessen egy hős vagy mint katonák háboruban hogy egymást mentik stb.
Felnőve a pàrja is tud hatással lenni rá, alapvetoen megvaltoztatni ugyan nem fogja tudni, de ez nem zárja ki azt hogy lehet férfit is lehet belole meg faragni, kora sem mindegy
De meg lehet probálni esély mindig van mindenre.
Meg elevea kerdezo valasztotta. Azt is eldontotte hogy bajlodni akar vele.
En az ilyet mondjuk helybol dobtam(volt amikir eletkeotelen kezdeményezett nalam az a nyomi típus) de mindenki más.vki összejon ilyenekkel. A fejlodes nincs kizárva
14 hibás következtetés
Van egyszer az hogy párkapcsolatban kompromisszumképesek alkalmazkodnak fejlodnek
Es van a manipulácio a masik felhasználása.
Ez nem helenti azt hogy én mindenkit eszkoznej használnék fel. De az en kapcsolatom ugy kezdődött ahogy leirtam. A volt párom simán be tudott volna kavarni mert a másik parom ezt hagyta es neki ad igazat hogy a nők igy meg úgy, én így meg úgy.
Ezek után az egy dolog hogy összetartást várok el, és azt hogy mellettem álljon is stb, de azért az én párom nem azert volt csupán ilyen mert megvezetheto butuska lenne csupán, hanem mert így döntött hogy a volt párom mellé áll engem közösen szidni.
Így vált eszközzé is egyúttal a szememben.
Elvárom azt egy kapcsolatban hogy a 2 fél összetartson, de ahol nekem tudatosan ártanak és nem naiv istobaságbol csupán, annak következményei is lesznek. Ami minimum az hogy nem a rozsaszin kodben vagyok már "ittasan", hanem a reálban. És a reálban vagy egyuzt működik velem vagy nem. Szabad döntése van.
Nálam vannak hatátok, es minden nőnél is KELL hogy legyenek határok aki nem akar lábtörlő mártír áldozat stb lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!