Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ez? Van közös gyerekünk a párommal, és
szeretnénk menni nyaralni, és neki van egy gyereke az
előző házasságából 13 éves, ha esetleg nem visszük
az ő gyerekét nyaralni az miért baj?
Figyelt kérdés
Néha van amikor egy pár napra megyünk nyaralni, és nem szeretném ha mindig a volt feleséggel kell egyeztetni hogy a gyerek mikor ér rá, és mikor tudunk menni nyaralni, nem minden nyaralás van az ő közös gyerekekük nélkül, de néha úgy jön ki a lépés, engem nem zavar ha jön a közös gyerekük mert én szeretem a gyereket, de én nem mindig tudok úgy szabadságot kivenni, és mindig ehhez alkalmazkodni, tényleg én vagyok a gonosz? Az ex feleség szerint mindig kéne vinni a gyereket magunkkal minden nyaralásra, nálatok ez hogy van? A párom nem zavarja ha 3-an mennénk programozni, de mi sokszor vigyázunk a közös gyerekükre ha kettesben mennek az feleség és a párja nyaralni, de nekünk 1 éves a babánk és én nem tudom őt kire bízni még ezért jön velünk mindenhova
Van apas program. De ez mit takar? Elmennek a moziba, vagy elmennek egy hosszuhetvegere Hevizre/ Lillafuredre? Mert nem mindegy.
2022. okt. 20. 13:33
12/30 A kérdező kommentje:
Strand, mozi ilyesmi ahová mennek
2022. okt. 20. 13:47
13/30 anonim válasza:
Na ezert nem kezdünk gyerekes pasival!
Egy idegen nő kölyke, a KÖZÖS gyerekünk elöl venné el az időt, energiat penzt, csaladi nyaralast!
A-aa
Normalis nő NEM kezd gyerekes pasival
2022. okt. 20. 14:13
14/30 anonim válasza:
Szerintem ez gáz. Konkrétan ti vigyáztok a gyerekre miközben az ex nő nyaral KETTESBEN a pasijával. Akkor ti milyen okból ne nyaralhatnátok hármasban?
Alapvetően sem kéne mindig vinni. Nyilván tök normális, ha egy két alkalom kimarad.
2022. okt. 20. 14:19
15/30 anonim válasza:
Ne a volt feleség véleménye legyen a mérvadó, hanem a 13évesé. Ha ő azt mondja az apjának, hogy nem bánja, ha nem mehet mindig, akkor nem bánja és kész.
2022. okt. 20. 14:28
16/30 anonim válasza:
Nem exfeleségről szól ez, hanem a nagyfiúról. Ő miről tehet?
2022. okt. 20. 14:30
17/30 anonim válasza:
Én szóba sem állnék veled. Nemhogy gyereket csináljak egy ilyen libának. Hová akarsz vinni egy csecsemőt? Télen? A 13 éves mellett állok, és remélem, nem áll szóba veled.
F, 44 elvált
2022. okt. 20. 15:03
18/30 anonim válasza:
Nemtől függetlenül undorító az az ember, aki a párja gyerekét kipiszkálja a tányér szélére csak azért, mert nem az ő selejt génjeit hordozzák.
2022. okt. 20. 15:26
19/30 A kérdező kommentje:
Én az 1 éves gyerekem mellett dolgozok, mert a párom tesz félre a gyerekének, az elsőnek havonta, és sokkal több gyerektartást is fizet, és viszi a gyerekét ide oda, és vesz neki dolgokat, de minden nyaralásra nem tudom elvinni ha úgy tudok szabadságot kivenni, és miért akkora baj ha a férjemmel és a gyerekemmel szeretnék programra menni 3-an? Miért kell Mindig de mindig jönnie a másik gyereknek, úgy hogy ahhoz a volt feleséggel is egyeztetni kell, miért? Nem túrom ki a gyereket!
2022. okt. 20. 15:43
20/30 anonim válasza:
Ja hogy neked ez szúrja a szemed, hogy már az 1 éves gyerek mellől dolgoznod kell, mert a férjed a jövedelme egy részét a nagyfiúra költi, teszi félre.
Majd úgy veszel ki szabit, ahogy tudsz, megmondjátok exanyunak mikor mentek, akkor mehet veletek a nagyfiú is. Senki nem gondolja, hogy te exanyuhoz alkalmazkodva vegyél ki szabit, vagy de...??
"nem tudom elvinni"
"gyerekemmel szeretnék"
Észrevetted, hogy ez csak rólad szól, mintha a férjed pl nem is létezne?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!