Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj ez? Van közös gyerekünk a párommal, és szeretnénk menni nyaralni, és neki van egy gyereke az előző házasságából 13 éves, ha esetleg nem visszük az ő gyerekét nyaralni az miért baj?
De jol eshet a nem kozos gyereknek ez!
Megforditom a masodik kommentjet: akkor menjenek az elso gyerek nelkul nyaralni, ha van, amikor az apa csak az elso gyerekkel kettesben megy.
Nálunk jönnek a gyerekek is. Az én lányom is, az ő fia is.
Pluszban szokott lenni egy 2 3 napos nyaralás, ahova viszont nem viszünk gyereket.
Én se vinném mindig, de ezt nem úgy kéne kommunikálni, mint ahogy 2-es írja.
Én úgy csinálnám, hogy legyen egy nyári családi nyaralás, ahol lehetőleg ott lenne a 13 éves gyerek is. De ezen felül az egyévessel néhány 2-4 napos nyaralást is csinálnék, ahol kifejezetten nem vinnénk a másik gyereket.
Ott a program maximálisan az egyévesre lenne szabva, mert ugye azért ennek a két gyereknek nagyon messze vannak az igényei nyaralás terén. Ezeket pl. lehetne iskolaidőben munkanapon csinálni, férjed venne ki szabadságot, neked és a babátoknak meg úgyis mindegy. Akkor föl se merülhetne, hogy a volt feleséggel bármiről is egyeztetni kéne.
Ugyanakkor legyen arra is lehetőség, hogy a 13 éves gyerek az apjával kettesben elmehessen ide-oda, akár több napra is. Ezt viszont te fogadd el.
Egy 13 éves gyerek kapcsán egyébként már ne a volt feleség akarjon ilyenekben véleményt mondani. Ha a gyerek akar jönni veletek, vigyétek, ha nem akar, ne erőltessétek. Azt nyilván ő is megérti, hogy az egyévesnek más való, mint neki, és ha együtt (négyesben) mentek, valamilyen szinten kompromisszumot kell kötnötök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!