Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egy kapcsolatban élő nőnek 7 gmail fiók ??
Nem vicc!a feleségem számítógépén 7 gmail,és microsoft fiók van.mind ő használja...sokszor volt már komoly vitánk ebből mert nekem ez nem tetszik gyanakszom ..azt mondja hogy nem vagyok normális,és túlgondolom.csak a régi dolgaira van szüksége azért használja őket.Ha melléülök és nézem,csak kattingat értelmetlenül,és kilép..nagy veszekedések után kitörli őket,de volt olyan hogy összetörte a laptopját amikor bele akartam nézni...de most ismét ott van a gépén minden,és hol ebbe,hol abba a fiókban ugrál.
Véleményetekre vagyok kíváncsi.
A válaszokat megköszönöm.
Nekem van egy hivatalos a polgári nevemmel, van egy nagyon régi, amit mindenhez is használtam (ehhez van összekapcsolva, átirányítva a többi fiókom is), van egy kimondottan játékokra (Steamre, EA-ra) való, van egy minden más regisztrációra való, van egy hobbizós témakörű, van egy másik hobbizós is és van egy blogolgatós is, de ezek mind át vannak irányítva a fő email címemre, így nem kell külön belépegetni.
A csajod reakciója viszont felettébb érdekes, hogy így reagált a kételyeidre.
Mondjuk az is rettenetesen irritáló, amikor mindenáron kontrollálni akar egy pasi. Emlékszem, egyszer mergemben nem szétvertem a laptopot, csak a férjem ölébe löktem, hogy akkor nesze: olvasgasd! És megtette basszus, majd tudjátok mi lett? Olyan exre kezdett féltékeny lenni, akivel akkor már 10 éve nem találkoztam, más országban is élt már évek óta, és a megismerkedésünk előtt 4 évvel már ex volt. Hogy bezzeg vele "milyen emaileket váltottunk", és minek vannak még meg egyáltalán, ésatöbbi. Mert csak: mert a múltam része, és kész, és soha nem jutna eszembe olvasgatni azokat, de most hogy így említette, már tényleg vicces és érdekes.
Teljesen mindegy mi van a háttérben, aki csalni akar - és egy birtokló, kontrollmániás előbb-utóbb mindenkinek az agyára fog menni - az emailcím nélkül is fog, aki meg nem akarna, azt is el lehet vadítani magadtól ezzel a hozzáállással.
Köszönöm mindenkinek...
Jó volt olvasni amiket írtatok,és nem azok a dolgok záporoztak mint amire számítottam...
Életemben először kérdeztem nyilvánosan ilyen formában,mert valóban nem tudtam hová tenni ezt a viselkedést...
Mégegyszer köszönöm nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!