Xbox series x fiókokkal kapcsolatos zavart hogy tudok megoldani?
Mit tegyek abban az esetben , ha Xbox series x-emen csináltam egy fiókot egy adott e-mail címre, letöltöttem a warzonet és Fortniteot, majd mind a kettőben megjelöltem egy másik e-mail címemet, amin van az activision és az epic games fiókom,
most pedig megszeretném változtatni, hogy ugyanezeket a játékokat egy másik Xbox fiókon játsszam, ami egy 3. e-mail címen lenne, viszont nem tudom megcsinalni, mert miután megcsinálom a 3. accountot , azon nem engedi megjelölni azt az e-mail címet amin az activision és az epic games fiokom van?
Mit tegyek? Mert muszály vagyok azt a fiókot megvaltoztatni.
Most utána olvastam én is, tényleg azt írja, hogy nem lehet soha többet egy másik ugyanolyan konzolról fiókot kötni ahhoz az epic accounthoz. Elképesztő, hogy ilyen megszorítás van benne. Valószínűleg azért csinálják, hogy ne lehessen eladni a konzolos profilodat másnak, de akkor is.
Így viszont akkor nincs megoldás, csak ha feladod amit idáig csináltál és akkor az elejétől úgy csinálod meg az Xbox és a többi fiókot, hogy ne kelljen lecserélned őket soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!