Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egy kapcsolatban élő nőnek 7 gmail fiók ??
Nem vicc!a feleségem számítógépén 7 gmail,és microsoft fiók van.mind ő használja...sokszor volt már komoly vitánk ebből mert nekem ez nem tetszik gyanakszom ..azt mondja hogy nem vagyok normális,és túlgondolom.csak a régi dolgaira van szüksége azért használja őket.Ha melléülök és nézem,csak kattingat értelmetlenül,és kilép..nagy veszekedések után kitörli őket,de volt olyan hogy összetörte a laptopját amikor bele akartam nézni...de most ismét ott van a gépén minden,és hol ebbe,hol abba a fiókban ugrál.
Véleményetekre vagyok kíváncsi.
A válaszokat megköszönöm.
Kérdező, függetlenül attól, hány fiókja van, hogyha nem titkolna előled semmit, akkor maga mutatná meg, melyikben mik vannak.
Megcsal, rosszabb esetben valami illegális tevékenységet folytat (kémkedés, pedofília, csempészés stb.).
Nekem 9 Gmail fiókom van. Jelenleg. Miért!?
-vannak amik online vásárláshoz, regisztrációhoz kellettek, csak aztán tele lettek spammal, "levélszeméttel" (van ahol több ezer olvasatlan üzenetem, hírlevelem van) lusta vagyok őket kitakarítani, meg időm sincs, ilyenkor nyitok egy újat
-aztán van az amelyik a komolyabb, amiket hivatalos helyeken adok meg és amiken ügyeket intézek
-van olyan is amit még fiatalon csináltam, heccből, túl komolytalan ezért nem adom meg sehol, de minek töröljem? Egyszer valamire még jó lehet, sosem tudhatom...
-aztán van, hogy regisztrálok egy oldalra, de elfelejtem a belépési adataim. Ilyenkor újra kell regisztrálni, új fiókkal amihez megint új e-mail fiók is kell, ugye...
-aztán van külön amin kérdőíveket szoktam kitölteni.
-de olyan is van, hogy pusztán csak azért nyitok új fiókot, mert meguntam az előző címem, vagy más /érettebb lettem mióta nyitottam és valamiért már vállalhatatlannak tartom.
És ahogyan már előttem is írták, nem kell feltétlenül beparázni csak mert furán viselkedik ha ott ülsz. Ilyen szituban a legtöbb ember zavarban van , akkor is, ha amúgy semmi titkolnivalója. Vagy csak egyszerűen én sem szeretem ha a privát dolgaimban kutqkodnak, de nem azért mert rejtegetni valóm van, hanem mert szeretem ha van privát magánszférám.
Persze azt sem állítom, hogy nem csal meg. Ki a fene tudja. De ez így nem lenne logikus, ahogy már előttem is írták. Még ha egy tucat szeretője is lenne annak is elég lenne 1 fiók. Értelmetlen. Saját maga nem tudná ennyi fiókot és szeretőt észben tartani, hogy kihez melyik tartozik. A másik, hogy kevesen használnak emailt ilyen célra. Ha szeretőt tart valaki (vagy csak egyszerűen beszélgetni szeretne valakivel) sokkal gyorsabb, praktikusabb pl az SMS, messengeren, viber és egyéb direkt gyors csevegésre használt alkalmazások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!