Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérlek titeket adnátok nekem jó tanácsot?Szakítottam, de szeretem
4,5 éves kapcsolat. Nagyon csúnyán beszélt velem többször, elküldtem párszor hátha tanul belőle, most már kifinomultabban bánik a bántó szavaival de attól függetlenül a jelentésük ugyan az. (pl:lekurváz szó szerint…mostanság már csak dugtál meg dugj össze vissza ezt mondja ha valamin felhúzza magát…. hogy menjek és csináljam)
Sose csaltam meg őt!
Viszont olyannyira nem tudom már elviselni és nem hiszem el h abbahagyja hogy eldöntöttem szakítok. Szakítottam is vele tegnap, de nagyon rosszul érzem magam. Még szeretem, de úgy érzem mégsem tudom elviselni a sok bántó szavait. Mindig azt mondja utólag, hogy jaaaj tudod hogy nem gondoltam úgy, de nekem ez már kevés.
Mit tudnék tenni, hogy ne érezzem szarul magam most?
Igyekszem mindig a sok megalázó mondataira gondolni mindig igen! Ez lebeg a szemem előtt!
Köszönöm mindenkinek a jó tanácsát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!