Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottam a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a barátommal hirtelen felindulásból, de már szerintem kezdem bánni. Mit tegyek? Tanácsot kérek.

Figyelt kérdés

A hétvégén összevesztünk a házi munkán és a végén elkezdte kidobálni a ruháimat a szekrényből, hogy takarodjak el, miközben én is ugyanúgy fizetem a lakást. Aztán hazajöttem a szüleimhez. Egész este írkált, hogy ő szakít, olyan nő vagyok, akinek jó tulajdonsága sincs, lusta dög vagyok (miközben reggeltől estig home officban dolgozok), egyedül halok meg, vagy egy nagyon ronda kövér pasi fog csak szeretni, egy buta érettségizett p.csa vagyok (ő diplomás).

Végül ő nem gondolta komolyan a szakítást, de én igen. Másnap visszamondtam az albérletet is, és felmentem összepakolni a holmiaimat.

Szombaton fel akar jönni hozzám, és meg akarja beszélni...

2020. jún. 30. 11:21
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
93%
Ilyen megjegyzések után miről akar beszélni Veled még?
2020. jún. 30. 11:22
 2/17 A kérdező kommentje:
3 éves kapcsolat és nagyon szeretem. Nagyon szomorú vagyok :(
2020. jún. 30. 11:26
 3/17 anonim ***** válasza:
91%

Hogy a túróba lehet így összeveszni a házimunkán, hogy kígyót-békát kiabált rád???

Azért a helyedben erősen elgodnolkodnék, hogy valóban szeret-e valaki, aki így tud szídni, ha épp nem tetszik neki valami.

2020. jún. 30. 11:29
 4/17 anonim ***** válasza:
90%
Ezek szerint ő nem szeret téged, mert akkor ilyet nem mondana! Mit szeretsz egy ilyen véglényen?
2020. jún. 30. 11:34
 5/17 anonim ***** válasza:
87%
Nálunk hasonló volt. A barátom szakított velem hirtelen felindulásból messengeren, annyival, hogy Részemről vége. Had ne nondjam, hogy 2 hét után már jött könyörögni, hogy kezdjük újra. DE nem, ezek után nekem ilyen pasi nem kell, aki bármikor kidobhat a semmiért, mert olyan kedve van. Azóta is 2-3 hetente ír, hogy már rég megbánta és mit játszom az eszemet, hogy nem akarok békülni. 4 hónap után sem gondoltam meg magam és ezt neki is világosan megmondtam ezerszer.
2020. jún. 30. 11:35
 6/17 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudok elképzelni olyan dolgot, amin, ha összevesznénk a párommal, ilyen dolgokat mondanánk egymásra. Ne akard újrakezdeni. Üljetek le, beszéljetek, és ezzel a beszélgetéssel zárjátok le. Ennyi önbecsülés legyen benned.
2020. jún. 30. 11:39
 7/17 anonim ***** válasza:
86%
Ezek után te még szóba állsz vele? Elhiszem, hogy szereted, de ha van egy kis eszed és önbecsülésed, akkor nem fogadod vissza!
2020. jún. 30. 11:39
 8/17 anonim ***** válasza:
83%
Lehet, hogy hirtelen felindulásból mondta ezeket, de mégiscsak ott van benne. Igen, azt gondolja, hogy lusta és buta vagy. Ezen nem tudom mit kéne helyrehozni.
2020. jún. 30. 11:40
 9/17 anonim ***** válasza:
80%
Most az eszedre hallgass.
2020. jún. 30. 12:00
 10/17 anonim ***** válasza:
80%
ÉN nem békülnék ki vele. Biztosan nem szeret aki ilyenekt mond a másikról! Talán ,ha megcsaltad volna még elfogadnám,hogy így beszéljen ,na de házimunka miatt???!
2020. jún. 30. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!