Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a barátommal hirtelen felindulásból, de már szerintem kezdem bánni. Mit tegyek? Tanácsot kérek.
A hétvégén összevesztünk a házi munkán és a végén elkezdte kidobálni a ruháimat a szekrényből, hogy takarodjak el, miközben én is ugyanúgy fizetem a lakást. Aztán hazajöttem a szüleimhez. Egész este írkált, hogy ő szakít, olyan nő vagyok, akinek jó tulajdonsága sincs, lusta dög vagyok (miközben reggeltől estig home officban dolgozok), egyedül halok meg, vagy egy nagyon ronda kövér pasi fog csak szeretni, egy buta érettségizett p.csa vagyok (ő diplomás).
Végül ő nem gondolta komolyan a szakítást, de én igen. Másnap visszamondtam az albérletet is, és felmentem összepakolni a holmiaimat.
Szombaton fel akar jönni hozzám, és meg akarja beszélni...
tökmindegy,
Az ilyen gyenge nők mint te...úgy is a könnyebbik utat választják és visszamennek az exükhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!