Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottam a barátommal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a barátommal hirtelen felindulásból, de már szerintem kezdem bánni. Mit tegyek? Tanácsot kérek.

Figyelt kérdés

A hétvégén összevesztünk a házi munkán és a végén elkezdte kidobálni a ruháimat a szekrényből, hogy takarodjak el, miközben én is ugyanúgy fizetem a lakást. Aztán hazajöttem a szüleimhez. Egész este írkált, hogy ő szakít, olyan nő vagyok, akinek jó tulajdonsága sincs, lusta dög vagyok (miközben reggeltől estig home officban dolgozok), egyedül halok meg, vagy egy nagyon ronda kövér pasi fog csak szeretni, egy buta érettségizett p.csa vagyok (ő diplomás).

Végül ő nem gondolta komolyan a szakítást, de én igen. Másnap visszamondtam az albérletet is, és felmentem összepakolni a holmiaimat.

Szombaton fel akar jönni hozzám, és meg akarja beszélni...

2020. jún. 30. 11:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
43%

tökmindegy,

Az ilyen gyenge nők mint te...úgy is a könnyebbik utat választják és visszamennek az exükhöz.

2020. jún. 30. 12:54
 12/17 anonim ***** válasza:
55%
Nem úgy hangzik, mintha te szakítottál volna.
2020. jún. 30. 13:12
 13/17 anonim ***** válasza:
85%
Dehogy fogadnám vissza. Nekem is voltak eléggé csúnya vitáim a párommal (olyan igazi latinos ordítozósra gondolj) de ezek után olyan szépen repülne, mint a darumadár. MI az hogy "csak" egy érettségizett vagy??? Amikor nem sikerült az egyetem, engem akkor bátorított hogy jelentkezzek, érettségizzek, és ne adjam fel.
2020. jún. 30. 13:13
 14/17 anonim ***** válasza:
91%
|Persze hogy konyorog.Barmi is volt a hazimunka-vita temaja,most mindent neki kell egyedul csinalni.
2020. jún. 30. 13:22
 15/17 anonim ***** válasza:
85%
Eszedbe ne jusson visszamenni hozzá! Aki ilyet mind neked,az egy cseppet sem tisztel.Az emberek hajlamosak a veszekedés hevében ronda dolgokat mondani,de ezeket a szívük mélyén komolyan is gondolják.Ha megbocsátasz neki,továbbra is egy értéktelen rongynak fog tartani,hiába állít mást.Tiszteld magad annyira,hogy nem veted magad oda egy ilyen embernek.
2020. jún. 30. 20:03
 16/17 anonim ***** válasza:
27%
Haragudtatok egymásra és olyanokat mondtatok, amit egyikőtök sem gondolt komolyan. Ha szeretitek egymást, akkor meg kell beszélni és változtatni dolgokon, ha szükséges.
2020. jún. 30. 22:20
 17/17 anonim ***** válasza:
Én a tizedét se tudnám megtenni a (volt) párommal, mégis lapátra lettem téve..
2020. júl. 1. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!